Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

'40 éves étterem'

Rab Ráby Étterem SzentendreRab Ráby Étterem Szentendre a térképen

Szörnyű 2022. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. június 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Családdal, előre bejelentkezve érkeztünk, jeleztük az etetőszék igényét, amit meg is kaptunk, habár tele volt az előző csapat maradékával. Etetőszék igénye jelzi a kisgyermek érkezését, aki potenciálisan pelenkás. Megkérdeztem az egyik hölgyet, hogy merre van lehetőség pelenkázásra, amire közölte, hogy "Itt ilyen nincs, ez egy nagyon régi épület, negyven éves étterem, nem lehet megoldani ennek a kialakítását. Ez egy tényleg nagyon régi épület." Váó! Milyen gusztusos vendégcentrikusság! Jelezném, hogy ma ez a hiányosság nagyon nem ok, és a tájékoztatás hiánya sem elfogadható.

Önkényesen változtattak az italokon a megkérdezésünk nélkül, mikor észlelték, hogy nincs a rendelt epres cukormentes limonádéból, lazán közölték, hogy hoztak bodzásat, mert az cukormentes. A következő körben egy másik pincér a cukormentes helyett hozott cukros málnásat, holott a cukormentes volt a kritérium.

A hideg gyümölcsleves langyos volt. A melegnek szánt sültkrumpli hideg volt. A sült csülök ropogott, de annyira keményen, hogy rágni alig bírtuk. A kenyér száraz volt. A presszókávé híg és ízében kellemetlen, se pohár víz se szalvéta nem járt mellé.

A gyereknek nem hoztak tányért, a legvékonyabb pohat viszont megkeresték az almaléhez, így életében először el is harapta, pedig már régóta használ üvegpoharat gond nélkül.

A számlát lassabban tudtuk rendezni, mint amennyi idő alatt kihozták az ételt, közelített a fél órához, mire rendezni tudtam, úgy, hogy mikor megelégeltem a várakozást, a pulthoz mentem.

Nem kérdezték fizetéskor, hogy minden ok volt-e.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge

Rab Ráby Étterem további értékelései

2019.11.01a párjával
Átlagos
Séta Szentendrén.. Ebéd eg hangulatos,nem szokványos étteremben.. A teremben régiségek összegyűjtve, teritők, tágyak, emléktárgyak..Gyorsan felvették a rendelést...Közben egy ázsiai csoport lépettbe.. Ők nagy érdeklődéssel elkezdték fényképezni a sok érdekes tárgyat... Közben megrendeltük az...
2017.08.23barátokkal
Gyenge
Régebben már jártunk itt, akkor megfogott minket a hely, az ételekkel is meg voltunk elégedve, de most kb.8 év után, nagy csalódás volt. Az étterem még mindig hangulatos, tetszett a sok dekoráció, de az ételek minősége igencsak átlag alattinak mondható. Egy ilyen híres hely, nem engedhetné meg...
2017.07.14családjával
Kiváló
Az étterem és a berendezése nagyon hangulatos. Mindenhol egyedi régiségeket látni, a falak is tele vannak velük. Az ételek finomak és kiadós az adag.Nagyon kellemes jó időben a belső udvarba kiülni. A felszolgáló hölgy nagyon kedves és segítőkész volt. Kicsit eldugott helyen található Szentendre...
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval