Ha nosztalgiázni szeretnétek a 70-es és 80-as évekre visszatekintve vagy éppen ellenkezőleg, akkor a Retro Design Múzeumban a helyetek! Kultikus tárgyak, járművek, bútorok és számítógépek sorát állították itt ki.
Kihagyhatatlan 2025. november 2.a párjával járt itt
Sok olyan dolgot szedtek össze a Retro Design Centerbe, ami gyerekkorunkra emlékeztet. Egyik szobában régi játékok vannak, köztük a nosztalgikus lemez játékok, másikban régi műszaki cikkek. Van elemes bútor, piros-fekete műbőr puff, bárszekrény, egy konyha Szaratov hűtőszekrénnyel, és hasonló csodák.
Az udvaron pedig autók: Trabant, Skoda, kis Polski és korabeli társaik. Némelyikbe be is lehet ülni. Minden elismerésem, aki összegyűjtötte ezeket a relikviákat. Érdemes meglátogatni. Mi élveztük ezt az időutazást. És időnként emlékeztünk: ilyenünk is volt. . .