Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem éri meg

Meggyes Hotel SzerencsMeggyes Hotel Szerencs a térképen

Gyenge 2023. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. február 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mellékutcában, közel a város központjához és a vasútállomástól sincs messze. Nagyon tetszetős, bent kávézó, de van a hangulatos, növényekkel díszített külső teraszon is hely, kávézáshoz, beszélgetéshez.
Ezzel szinte ki is merült minden értékelendő. Az impozáns bejáratot nem lehetett használni, a fotocellás ajtót kikapcsolta a szálloda, hogy ne mászkáljanak ott a kedves vendégek. Helyette, az udvaron keresztül lehetett az épületbe jutni, esős időben (mert az is volt) egy nagyon csúszós feljáraton. A szoba nagyon hideg volt, és sötét. A wellness részt nem lehetett használni, pedig a szálloda ezt írja magáról: A fürdőszobák hajszárítóval és köntössel felszereltek. Ingyenes wellness használat!. Ha megkérdezné tőlem ez a kívül-belül csinos szálloda, milyen változtatást javasolnék a vendégek érdekében, a tulajdonost választanám. Arrogánsan, kioktató stílusban hozta tudomásomra, hogy a wellnesst előre kell megrendelni, és a fürdőköpeny használatért pedig fizetni kell. A szálloda másik, látható személyzete egy hölgy volt, aki dolgozott: ő volt a recepciós, az étteremben a felszolgáló, és a takarítószemélyzet egyben. Reggeltől estig.
A felszolgált ételek átlagosak voltak, a reggeli büféasztal viszont nem érte el a háromcsillagos szolgáltatást, az ételek minősége, a kevés választék és mennyiség miatt sem.
Nem ajánlom a szállást, csak azoknak, akik baráti viszonyban vannak a tulajjal talán van ilyen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (7)
Meggyes Hotel Szerencs - EgyébMeggyes Hotel Szerencs - EgyébMeggyes Hotel Szerencs - EgyébMeggyes Hotel Szerencs - EgyébMeggyes Hotel Szerencs - EgyébMeggyes Hotel Szerencs - EgyébMeggyes Hotel Szerencs - Egyéb

Meggyes Hotel további értékelései

2016.11.08a párjával
Kiváló
Egy ragyogó őszi délután érkeztünk ebbe a kellemes hotelbe, aminek az elhelyezkedése nagyon kedvező, mert közel van a főutcához, várhoz, fürdőhöz, mégis csendes hely. A személyzet közvetlen, de nem tolakodó, a tisztaság kiváló, a kényelem és szolgáltatás számomra emlékezetes, mert párom tortát és...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Angyal Fogadó Rátka - Programokkal teli tavaszi hétvége
Programokkal teli tavaszi hétvége
2024.06.02-ig
Angyal Fogadó Rátka
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
74.715 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval