2025. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. október 7.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez úgy jött a képbe, hogy Halásztelken mászkáltam érdeklődve, ha már itt vagyunk, együnk is valamit, telefon, GPS, pár vacak gyroszos az út mentén, a Kemencés Vendéglőben elnézést kérnek, zártkörű van, néztem, hogy hol van étterem, egyre táguló körben, hogy egy hely enni, aztán mutat egy Wok n Got a közelben, de az már Szigetszentmiklós nem baj, valahol azért enni kell, gyía! Azután, amikor odaértem, kiderült, hogy ez egyszerűen egy Auchan áruház, ahol még sohasem voltam, és benne van ez a Wokn Go.. más étterem nem is nagyon látszott, csak ez. Így azután ez lett a nyerő. Nincs meglepetés, ugyanaz van minden ilyen gyorsétteremben, legyen az ország térképén bárhol. Két kedélyes kínai nő, egy idősebb meg egy fiatalabb, meg van egy nagyon morcos szőke, ő ukránnak látszik, de nagyon nincs kedve vendéget kiszolgálni, na, ez jutott nekem. Közben egy arab srác jött be a családjával, ismerte a pultban a kínai lányokat, mert emelt hangú baráti évődésbe kezdtek. Nahát, hogy milyen nemzetközi itt minden és mindez egy nyugati, francia multiban! Globalizáció van itt kérem, globalizáció! A globálok már a spájzban vannak! Szóval, megettem a közepes értékű ebédemet, egy papírköcsög édes-savanyú levest, meg valami fafülgombás húst tésztával, ittam rá valamit, ez a nap nem a gasztronómia csúcsa, de elmegy ez is.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()