Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szálláshely-félpanzió -étterem

Gasthaus Étterem SzilvásváradGasthaus Étterem Szilvásvárad a térképen

2017. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. július 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó elhelyezkedésű étterem,panzió.Szerintem mindenki elhalad mellette gyalog ,autóval...kanyarban-központ
Kivül -belül szép fával burkolt étterem,kinti teraszon piros kockás teritők kemence ,hangulatos hely.
A reggelizni és a vacsorázni Gasthaus étterembe mentünk -(a szállásadó-partnere).
A félpanzió ellátás itt vettük igénybe .
Nem nagy választék-reggeli virsli,rántotta,egy kis dzsem,vaj,tea-kávé külön ár fejében.-nagyon egyhangú mindennap.egyébként a rántotta izlet -kétféleképpen elkészitve.
A vacsora két féle leves,két féle főétel.Húsleves izletes,finoman elkészitve,paradicsom leves nem jött be,nem ismertem fel egy új cukkini leves nagyon bizarnak nézett ki de megkostoltam és nagyon finom volt.a húsos ételeket nem tudták elkésziteni mivel szinte nem volt megfőve-rágosak.Savanyúság külön fizetös.
A pincérek folyamatosan ellenőrizték hogyan fogy az étel.-mert elég sokan voltunk félpanzion.-söt még külföldiek is.A pincérek segitőkészek,kedvesek,figyelmesek.

savanyúság 450.-
kávé250.-
csapolt stella 500.-
7up üditő 350.-

Mindenki azon panaszkodik hogy hanyagul van elkészitve a félpanzios ellátás akkor miért nem javitanak rajta ez nem jó fényt vett az étteremre,igy nem fog az ember-fia vissza térni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (24)
Gasthaus Étterem Szilvásvárad - EgyébGasthaus Étterem Szilvásvárad - EgyébGasthaus Étterem Szilvásvárad - EgyébGasthaus Étterem Szilvásvárad - EgyébGasthaus Étterem Szilvásvárad - EgyébGasthaus Étterem Szilvásvárad - EgyébGasthaus Étterem Szilvásvárad - EgyébGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - Étel/italGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - BelsőGasthaus Étterem Szilvásvárad - Étel/italGasthaus Étterem Szilvásvárad - Belső

Gasthaus Étterem további értékelései

2021.05.28a párjával
Kiváló
Kedves, barátságos, gyors és profi a személyzet. Bőséges és finom ételek jellemzik. Az ár érték aránya az étteremnek és a panziónak egyaránt kiváló. Ha arra járunk biztosan visszatérünk.
2020.10.07a párjával
Nincs különösebb problémám a fogalmazással, (picit túlzónak tartom a 300 karaktert...), (ó már 84:-)) de van, mikor egyszerűen nincs szükség a bő beszédre. Kellemes téli estén tértünk be ebbe az étterembe a Párommal vacsorázni egy jót. Az ételek szerintem nagyon finomak voltak, az italokkal sem...
2018.08.03gyerekekkel
Központi helyen, látványosan, hívogatóan fekszik. Terasza modern, szépen rendezett. Pincérek kedvesek, gyorsak, végzik a dolgukat. Egyszerű ételt választottunk a sok modern választék közül, rántott hús, rántott sajt. Ettem már jobbat is, a fáradt olaj érződött a hasábon, és a sajton is, ami nálam...
Népszerű szállások a környéken
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
139.476 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval