mandrea70 étterem értékelései

Értékelései
22
63
52
116
37
1
3012

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg mandrea70 értékeléseit!

Olvasd el mandrea70 étterem értékeléseit!

mandrea70 értékelései

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szállodához ,étterem is tartozik amit az utcáról is be lehet térni. -nagyon jól ki van találva mert nagyon finom ,bőséges menű ételt kinálnak kétféle fogásból lehet választani. Elsőnap leveses tálba hozták ki a levest,kivánságra bárki annyit ehet ami belé fér. a második adag is olyan nagy hogy nem tudtam megbirkozni vele. a menű ételen kivül is bőséges a kinálat.
Megosztom
Nagyon kedves hely -

Válicka Vendéglő Bak

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel nagyon hosszú út állt előttünk(haza felé uton)kb. 300km még-fontos volt valahol találni megfelelő kajáldát . A 75ös föut mellett kanyarban ,jó megközelithető. Véletlenszerüen ősztönből álltunk meg ehelyen,de nem bántuk meg. Ritkaság számba megy hogy ilyen kedves,gesztus -pincérek nagyon kedvesen,kézségesen álltak a megrendeléshez,mindent elmondott amit kérdeztünk.
Megosztom
2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szivem csücske Köszeg egy csodás város,csodás,becsületes emberekkel. A főtéren helyezkedik el,minden egy helyen- Jézus szive templom,vásárlási lehetőség-sétáló utca,szökőkút,finom pékség. . . Arany strucc cukrászdához,étterem és szálloda is tartozik. legrégebbi hely ami üzemel. nagyon finom ,nagy adag fagylaltot ettünk,nagyon szép a cukrászda belső,korhű butorokkal.
Megosztom
2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az őszi napjaim rengeteg munkával telik,rá vagyok kényszerülve menű kaját választani,csak próbálkozok hogy megtaláljam a családnak is megfeleljen. Közel van a munkahelyemhez,bőséges nagy adag,3féléből lehet választani,változatos,ára is megfelelő,kiszállitják, de sajnos volt olyan hogy ehetetlen volt a levesük még a macskáink sem ették meg.
Megosztom
Nem vagyunk elragadtatva -

Vár Étkezde & Söröző Szolnok

2018. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Vár étkezde Tisza és a Zagyva torkolatánál a Máv kórház közelében,szomszédságában,több éve üzemelő hely. Jó helyen található
pár évvel ezelőtt is volt lehetőség menű választásra és most is munka miatt rákényszerülök menű kaját választani-Hát kiprópáltam -tuk,nem igazán jött be az izvilága pedig kétféle menüből lehet választani,elkészitve dobozban ,kiszállitva 890.
Megosztom
Egy átlagos ebéd -

Róza Vendéglő Szolnok

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
Igazi retro hangulatot kölcsönöz ez a hely. A férjem mondta már régebben is hogy nézzük meg ezt a helyet . Azért is érdekelt a hely mert menű étlapjuk is van ,de sajnos nem szállitanak ki. Szolnokon olyan helyet keresünk ahol kiszállitanak,mivel sok munka idején nincs időm főzni és házias izekre pályázunk-de itt nem jött össze.
Megosztom
Mindig éhesek vagyunk -

Móricz Pizzéria Újszász

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyors kajára volt szükségünk-ami közelünkbe van -átutazok voltunk és páromnak eszébe jutott hogy a újszászi vasútállomás közelében van büfé ahol frissen sülteket készitenek. -jól jártunk -kövön sütött pizzát vásároltunk ,mostanában ilyen finom pizzát nem ettünk-a lányunknak is vittünk egyet.
Megosztom
Édességre éheztem -

Csiga Pékség Szeged

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kis kiruccanás,egy kis üzlet,nagyon éhesek voltunk,azon nyomban valamit enni-kintről pékség-bent már vártak a sütik is. Közel a vasútállomás közelében található,Csiga Pék-és Cukrászüzlet helyben sütött finom pizzát ettem és utána 3 féle házias krémes sütit kértünk amit az útra tovább vittünk.
Megosztom
Gyors kajálás hosszú utunk előtt -

Favorit Fogadó & Étterem Lenti

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 25.
Gyorsan kellett találnunk egy gyors helyet ahol azonnal tudunk kajálni. Nagyon jó elhelyezkedésű,város központban,főút mellett (Dunántúlon,határ közelében)található,finom házias izekkel, menű kaját választottuk,mert attól nem volt gyorsabb. tojás leves és sertés ragu tésztával,nagyon finom volt és még olcsó is.
Megosztom
édesség minden mennyiségben -

Szerencsi Bonbon - Gyár utca Szerencs

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha már Szerencsen járunk minden nevezességet fel kell fedezni-igy betértünk szerencsi bonbon mintaüzletébe is ahol mindenféle finomságok sokasága ,nem lehet választani,mert a régi gyerek kori féle édességeket is felfedeztem amit máshol nem tudunk megvásárolni,nagyon sok félét vásároltunk,sokfajta mogyorós,mazsolás és persze minden csokival bevonva.
Megosztom
6 oldalon / 52 találat


TérképX