mandrea70 étterem értékelései

Értékelései
16
25
30
52
2
1
800

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg mandrea70 értékeléseit!

Olvasd el mandrea70 étterem értékeléseit!

mandrea70 értékelései

mindent bele hami -

Mindent Bele Hami Szolnok

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 14.
Útba esik jövet -menet találó a neve. A párommal,gyerekekkel,cégtől sokat vásároltunk,rendeltünk( kiszállitást is vállalnak) a mindentbe. Kicsi helység,de itt is változatosan készítik el,hol nagyon finom ,de volt mikor rendeltünk nem voltunk elragadtatva vele,sőt volt olyan hogy meg sem tudtam enni annyira rossz volt,avas,régi a hamburger pogácsa.
Megosztom
Gyors kajának jó -

Pita Büfé Szolnok

2017. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. január 14.
Nagyon sokszor kajáltunk már itt,párommal,gyerekekkel,cégtől rendeltünk,változatos hol jó,hol nem jó az ize. -kérdés ki készíti el,! ? Nagyon sokan járnak ide,van mikor sokat kell várni ,mert fa épület ,kültéri,jó időben ki is lehet ülni,kényelmesen meg lehet enni,a rendelt kaját. Toalett is van. Aránylag jó elhelyezkedésű gyors kajálda,7-9 h között kedvezményesen lehet vásárolni,rendelni.
Megosztom
Retro kajálda -

Törpe Ételbár Szolnok

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 14.
Városközpontban,a buszpálya udvar,bevásárló központok, mindenhez közel található,kb 30 éve működő kajálda. -igazi retro egy ugyanaz tulajjal,a kinti rész még jobban téliesitve ,felujitva . . azért törpe a neve mert elég kicsi helyen helyezkedik el. Házias ízek,aránylag gyors kiszolgálás,elég változatos étlap, új menű kinálat, a la cart lehetőség-de nem szállitanak ki.
Megosztom
Átlagos jó -gyors kaja -

Jókai Ételbár Szeged

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 11.
Szegedi tartózkodásunk,adventi vásár-város nézés és hidegbe jól esik a meleg étel. Közvetlen a város központban található gyors étteremre találtunk,a (párom már járt itt,de más tulaj ,más név alatt korábban). Egyszerű,virágokkal díszítve színesen berendezve jó az összhang,tükrökkel növelve a tér,külön fakkok,részek térelválasztó-tetszett jó benyomás-igy még az étel is jobban esik.
Megosztom
Frissen készül a hamburger. -

Black Cab Burger - Mester utca Budapest

2017. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. január 4.
A fiam munkahelyéhez közeli kajálda,mondjuk kedvenc helye ezért kerültünk ide. -mondja próbáljuk ki. Sok féle hamburger közűl lehet választani ami helyben készült pogácsa ( nem fagyasztott),nagyon finom ,izletes,de nem óriási,mint nő kényelmesen meg lehet enni,nem eszed magad túl. de megéri mert frissen készül.
Megosztom
Sorozat-egymás után háromszor -

Lugas Vendéglő Szolnok

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. január 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fáradt,hosszú napok után jól esik betérni a kész falatokra. A Párommal,vagy családdal,betérünk finom falatokat enni. Mostanában elég sürün meglátogadtuk,mert finom,bőséges,nem mindig gyors kiszolgálás,de az ételek kárpótolnak bennünket. minden féle töltött húsok,rántott lábszár-isteni finom,a gyerek menűt kipróbáltam és nekem be jött a mennyisége is-igy nem kell becsomagoltatni és desszertet is tudtam enni ,nem nagy étkűnek bőséges,jól laksz vele.
Megosztom
2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. december 30.
Ujra itt. Az édesanyám szülinapját ünnepeltük családdal. Előre foglaltunk helyet ,mivel azon a napon telt ház volt az alsó részen iskolai találkozó,minden asztal teltház ,mi a leválasztott részen. Előre rendelt fatányérost rendeltünk 3-4 féle variácioval,minden féle húsok,gomba ,velő ami valami miatt lemaradt sajnálatomra.
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 25.
Nagyon hangulatos,kellemes hely ,engem nagyon lenyűgözött hogy igazi vadász ház-vadásztanya jellege van . vadinyencségek lelőhelye. megtalálható mindenféle húsból készült étel. A ház tradicionális étele tejfölös vadmalac leves,szarvasfilé. Mégis én velőre vágytam,finoman elkészitve ,diszitve,párom gulyást kért.
Megosztom
Egy új hely-Hirtelen szülinapi ebéd -

Bár-Ka Étterem Szolnok

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hirtelen jött ötlet,sétáltunk és megpillantottuk ezt az új helyet. Egymásra néztünk és tudtuk hogy befogunk menni. Nagyon szépen felújitott,hajó belsőre emlékeztet,galériás ,nagyon jól kialakitva . a neve is adja BÁR-KA étterem. Kb 4 -5hónapja nyitott,kedves,udvarias pincérek,felszolgálók. Nagyon szimpatikus hely,közel középiskolák,hivatalok körülötte szinte a város szívében.
Megosztom
Szálláshely-félpanzió -étterem -

Gasthaus Étterem Szilvásvárad

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 1.
Jó elhelyezkedésű étterem,panzió. Szerintem mindenki elhalad mellette gyalog ,autóval. . . kanyarban-központ
Kivül -belül szép fával burkolt étterem,kinti teraszon piros kockás teritők kemence ,hangulatos hely. A reggelizni és a vacsorázni Gasthaus étterembe mentünk -(a szállásadó-partnere). A félpanzió ellátás itt vettük igénybe .
Megosztom
3 oldalon / 30 találat


TérképX