A Lokomotív Étterem Szilvásvárad a Szalajka-völgy bejáratánál, a kisvasúti megálló közelében található. A terasz és a rusztikus belső tér egyaránt kényelmes étkezési környezetet biztosít. A kiszolgálás gyors és figyelmes: a felszolgálók folyamatosan jelen vannak és segítenek. Az étlap hagyományos magyar ételeket kínál, többek között sörben sült csülök, rántott hús és pisztráng, valamint erdei szamócaleves is szerepel a kínálatban.
A fogások íze kiemelkedő, és a mennyiség általában bőséges. A 10%-os kedvezmény a kisvasúti jegy felmutatásával vehető igénybe, amely hozzájárul a turisztikai célú étkezések vonzerejéhez. A bringával érkezők szintén kedvezményben részesülnek. Az ár-érték arány a szolgáltatások színvonalával és a kínálat sokszínűségével összhangban van. A környezet természetközeli hangulata a virágokkal díszített külső térrel és a fonott-rönk megjelenéssel idézi a környéket. A családbarát légkör és a gyors kiszolgálás gyakran kiemelt szempont a látogatók részéről. Összességében a Lokomotív Étterem Szilvásvárad olyan hely, amely egyszerű, tiszta és gördülékeny kiszolgálással nyújt kellemes étkezési élményt a kirándulók és a kisvasúti programokra érkezők számára.
Szilvásvárad a kedvenc kirándulóhelyünk. Több helyen ettünk már, így van összehasonlítási alapunk. A Loco-val maximálisan meg voltunk elégedve, minden alkalommal. A "kis" vonat állomás közvetlen közelében /leutazott vonatjeggyel kedvezmény/ található. Telt ház esetén is, gyors, és ügyes kiszolgálás.
Hangulatos, tiszta hely, jópofa pincérek :) A pisztráng ételek tökéletesen elkészítve! Egyszerűen imádom, főleg az erdei gombást. Kedvenc helyünk lett!