Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hatalmas csalódás

Szalajka Fogadó SzilvásváradSzalajka Fogadó Szilvásvárad a térképen

Gyenge 2017. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 13.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A képek alapján nagyon rendezett, kellemes helynek vártam, ahol nyugodtan eltölthetünk egy hetet a családdal. Viszont sorozatos apró és nagyobb hiányosságok után már szinte szabadulni szerettünk volna onnan. Összességében az egész szálló szervezetlen, és egy hozzá nem értő, amatőr, vagy csak szimplán nemtörődöm vezetésről árulkodik. Hatalmas csalódás volt, mert az adottságai nagyon jók, csak a vendéget kellene észrevenni, az ő szemével felépíteni egy jól működő szálláshelyet.
Ha valaki nemcsak átutazóban 1 éjszakára, hanem valóban pihenni és kikapcsolódni szeretne, messzire kerülje el a helyet.

Pozitívum (kevés van, így ezzel kezdem):
1. a családi szoba tágassága.
2. légkondi (csak a tetőtérben).
3. vacsora: nagyon ízletes, finom ételek voltak (azért a desszertnek még illett volna beleférnie a félpanziós ellátásba, így csak egy leves és főétel körettel a választék).

Negatívumok:
1. játszószoba van. Szuper. Viszont a függöny rettentő dohos, büdös, saccra 2 éve nem moshatták. Az első nap után inkább messzire elkerültük.
2. kalandpark: valamikor biztosan szép és használható volt. Mára majdnem minden eleme hiányos és használhatatlan. Cserébe jól hangzik és eladható.
3. tetőtéri családi szoba (201-202): az ablakokon nincs sötétítő. Kérdésemre, hogy lehet-e valamivel sötétíteni, a recepciós flegmán közölte, hogy nem lehet, és kérdezzem a takarítónőt. Ez utóbbitól kért 2 takaróval saját kezűleg megoldva sikerült egy hétig normális körülményeket biztosítani az egy éves gyermekem déli alvásához (ez már a vicc kategória, főként ha azt nézzük, hogy bababarát szálláshelyként hirdeti magát).
4. parkolás: preferálják a saját hátsó udvart, amely szerintük zárt....volt valamikor. A kapukódpad nyomai még megvannak, mára éjjel-nappal nyitva áll. Maximum 6-7 férőhelyes, melyből 2 központi helyen a saját lerobbant kisteherautójuk áll. Éljen a vendégközpontúság....
5. takarítás: no, az nincs. Szemétkivitel sem. Semmi. Ha valami kell, keríts magadnak egy takarítónőt. Kedvességet nagyon ne várj, csak a munkáját szaporítod.
6. reggeli: 10-ig lehet elfogyasztani. Ha fél órával zárás előtt megy az ember, készüljön arra, hogy gyakorlatilag semmi sem lesz, tányértól, kanáltól kezdve a meleg ételekig. Cserébe tiszta asztalt is elvétve talál. Tekintve, hogy nem egy többszáz személyes megahotel, ottlétünk alatt nem jöttünk rá, mi okoz ekkora problémát egy reggeliztetésben. Illetve de: nem figyelik, hogy mi fogy ki, mit kell pótolni. Szánalom.
A választék kevés. Némi felvágott meg tojásos étel, virsli. Baba -és gyermekbarátságnak nyoma sincs. Legalább tejbegríz vagy valami gyermekbarátabb étel lett volna. Joghurt 1 reggel teljesen hiányzott, állítólag szállítmányozási problémák miatt. Nagyszerű. A kisközért 3 perc gyalog. Ha máshogy nem, így megoldottam volna, ez így rettentő gáz volt, az amúgyis szegényes választék mellett.
7. közösségi tér: nulla. Egy pár fotel az előtérben. Asztal sehol.
8. Rend: az sem nagyon van. A mosodából érkezett ágyneműk(?) az előtérben a gyerekszoba melletti kanapén egy egész héten át (feltételezem, hogy ez rendszeres, mivel az áru cserélődött. Ez a látvány nem tartozik, egy vendégre sem, oldják meg, hogy legyen helyük tárolni. Nem mellesleg a helyet foglalták) A lépcső alatt dettó. Lepedőbe csavart használt ágyneműk vagy egyéb szennyes volt rendszeresen.
7. fitness-wellness: nem próbáltuk, mert a fentiek tükrében kérdésessé vált, mennyire gondozzák, fertőtlenítik a medencét, a többihez meg hangulatunk nem volt. A fitnessterem pár elárvult spinning-bringa és egy régi komód. Semmi nyoma az életnek.
8. TV: nem volt fontos számunkra, de utolsó nap használni szerettük volna. Nem működött. Mi meg csak visszaszámoltunk és vártuk a kicsekkolást....
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Szalajka Fogadó további értékelései

2024.03.14gyerekekkel
Kiváló
A fogadó, a szoba, wellness és a játszóház jó volt; ahogy a svédasztalos reggeli is. Első este ott vacsoráztunk, étlapról választottunk. Ezzel viszont nem voltunk megelegédve, a hús ízetlen volt, a rizs hideg és díszitésként a tányérra egy kicsit megtört színes borsot tettek, amit nem tudtunk...
2023.12.31a párjával
Kiváló
Nagyon kedves volt a személyzet, örömmel beszélgettünk velük, lesték a kívánságainkat. Nagyon finom volt a vacsora. A wellness részleg kicsi, kellemes, célnak megfelelő, azoknak való, akik csendre, pihenésre vágynak. Szerencsések vagyunk, mert nem volt tömeg ottlétünk alatt, viszont sok vendég...
2023.09.27gyerekekkel
Kiváló
2023.június 23-ától töltöttünk 3 napot a szálláson.23-án sajnos csak az évzáró után tudtunk a szállásra érkezni,akkor is csak későn,de meglepett a személyzet kedvessége,figyelmessége.Az esti vacsorából bőségesen tettek el számunkra,illetve a szaunát is felfűtötték és a jakuzzit is...

A Szalajka Fogadó legnépszerűbb csomagjai

Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Kikapcsolódás (min. 2 éj)
Kikapcsolódás
54.910 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel
2024.12.20-ig
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
34.105 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
2024.12.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval