2017. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. július 24.Ajánlom a helyet másoknak is!
A faház hűvös, tiszta az ágy kényelmes. A fürdő megfelelő. Csendes nyugodt környezet. Az étteremben a reggeli bőséges a személyzet udvarias és segítőkész. Ajánlani tudom minden korosztály számára. Egyszer még biztosan visszatérünk.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Szilvásvárad Camping & Apartman további értékelései
2019.09.12gyerekekkel
![]()
Egy csendes és nyugodt utcában helyezkedik el gyönyörü területen, rálátással a hegyekre és a kilátóra. Pár km-re a centrumtól, ami gyalog megtéve sem volt fárasztó. A kis faházunk nagyon otthonos és tiszta volt, konyha külön helységben de ez egyáltalán nem jelentett problémát. Jól felszerelt...
2019.09.09a párjával
![]()
Szép,csendes rendezett faházban voltunk. Minden megfelelt az elvárásainknak. Az ágy egy kicsit kényelmetlen volt de ezt be tudtuk annak hogy nem ehhez vagyunk szokva :) A konyha felszereltsége is minden igényt kielégített. A házigazda nagyon barátságos és kedves volt.
2019.08.15gyerekekkel
![]()
Tetszett a szállás, barátságos emberek voltak a településen. Ár /érték arány jó. Fínom ételeket ettünk. Ha lehet máskor is megyünk!
A Szilvásvárad Camping & Apartman legnépszerűbb csomagjai
Napi árak (1 éjtől)
Augusztus 20.
Október 23.
Karácsony
Szilveszter
26.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Ezek a szállások is érdekelhetnek
53.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
41.400 Ft / 2 fő / éjtől csodás félpanzióval