Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szeretjük, de most csalódtunk egy kicsit!

Evezős Csárda SzolnokEvezős Csárda Szolnok a térképen

Átlagos 2016. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta ismerjük és szeretjük ezt a helyet. Mert nem akar másnak látszani, mint ami, nem akarnak olyasmibe fogni, ami nem a sajátjuk. Csinálják kitartóan és megbízhatóan jó színvonalon, azt, amit jól tudnak, és amit vár a vendégkörük tőlük. Elég nagy választék, halból is, marhahúsból is, ízletesen elkészítve.
Nem is csoda, hogy a parkolójuk szinte mindig tele van autókkal, hogy a kerthelyiséget már ki kellett bővíteniük. Ha Szolnokon élő barátainkat megkérdezzük, hogy hová járnak, hová érdemes menni ebédelni, mind az Evezős Csárdát ajánlják.
És azt is vállalják, hogy erősen retró a fenyőlambériás design-ja a helyiségnek. Olyan szerethetően retró-bumfordi a hangulat.
Mostanában mégis gondjaink akadtak náluk. Apróságok, de mégis. Ám ezek miatt még nem vonnék le csillagot, a több évi elégedettségünk fontosabb.
Csakhogy legutóbb a neten olvasott dícsérettől fellelkesülve kértük a hely újdonságát, a ropogósra sütött csülköt, és ez bizony nagy csalódás volt! Azon kívül, hogy a bőr valóban ropogós volt, más jót nehéz lenne mondani róla. Ízetlen volt, jellegtelen, semmilyen. Még sót sem látott a csülök eleget! A hagymába forgatott sült krumpli pedig egyenesen felháborított: sokszor használt olajban sütötték ki, ami már tele lehetett fekete égési melléktermékkel, mert igencsak ráragadt a krumpliszemekre. Ezt mondják a hozzáértők rákkeltőnek!
Most egy ideig elkerüljük az Evezőst!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Evezős Csárda további értékelései

2017.08.14családjával
Gyenge
Nagyon-nagyon sokat kellene javítani. Kezdve azzal, hogy az asztalok székek 1000 évesek. Kényelmetlenek, kopottak, régiesek. A terítő már akkor szaftos volt, amikor leültünk. Az evőeszközök szintén megviseltek, nagyon régiek. Az étlap egyhangú, fantáziátlan, nincs kifejtve hogy melyik elnevezés...
2017.06.05gyerekekkel
Kiváló
Nagyon kellemes étterem, kiváló, figyelmes személyzet, már az asztalfoglalásnál szimpatikus az étterem. Az étlap figyelem felkeltő, jól érthető, tömör, számos hús és halétel, szles saláta választék Az ételek kiválóak, mind az íz, mind a megjelenés tekintetében a legmagasabb szintű elismerést...
2016.09.19gyerekekkel
Kiváló
Bármikor betérő vendégek voltunk, nagyon nagy választék és friss étel fogadott bennünket. A kiszolgálás sem az utolsó, hiszen még a vezető högynek is volt pár kedves szava a vendégekhez! Ez manapság nagy szó! Kitünő ételekkel és teli hassal elégedetten távozhattunk az étteremből. Akár kis...
Népszerű szállások a környéken
Garden Hotel Szolnok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Garden Hotel Szolnok
55.900 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval