Lipóti Pékség Szolnok

100%
3,5Kiszolgálás
3,5Hangulat
3,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Garden Hotel Szolnok - Szállás reggelivel és wellness használattal
Garden Hotel Szolnok
93.330 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Martfű Hotel Thermal SPA Martf? - Őszi pihenés
Martfű Hotel Thermal SPA Martf?
89.990 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő - Igazi pihenés Cserkeszőlőn
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő
48.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel

Lipóti Pékség Szolnok vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3004 helyen első értékelőNépszerű író - 1398 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36508 feltöltött kép
2026. augusztus 12.gyerekekkel járt itt
Ma is benéztünk a szolnoki Lipóti pékségnek a városközpontban levő üzletébe. Vettem egy mákos almás rétest, 800 ft volt, társam vett három vagy négy csokis croissant-t, ami korrekt volt. A rétes nem tűnt egetverőnek, de négy pontot megérdemel. A kiszolgáláson lenne mit javítani, főleg a türelmesség tekintetében.
Lipóti Pékség Szolnok - Étel/italLipóti Pékség Szolnok - Étel/italLipóti Pékség Szolnok - Étel/italLipóti Pékség Szolnok - Étel/italLipóti Pékség Szolnok - Étel/italLipóti Pékség Szolnok - Belső
Még több kép (3 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 216 helyen első értékelőNépszerű író - 27 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6306 feltöltött kép
2024. március 10.a párjával járt itt
A Lipótinál ritkán veszünk pékárut, de ha napközbeni járkálás közepette ránk tör egy kis éhség, akkor betérünk valami kis rágicsát venni, enni. Többnyire sajtos stanglit veszünk, de itt már csak törmelékes maradék volt, abból nem kértünk. A párom egy nagy, leveles, sajtos pogácsát választott magának.
Lipóti Pékség Szolnok - Külső képLipóti Pékség Szolnok - Étel/italLipóti Pékség Szolnok - Étlap/itallap