Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló termékek, gyenge működés

Zagyva Cukrászda SzolnokZagyva Cukrászda Szolnok a térképen

2023. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2023. április 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Régóta jár már ide az egész családunk, mert mindig nagyon finomak a sütemények és ár-érték arányban is nagyon megfelelőnek tartjuk.
Kiváló a fagylaltjuk is, a torták is, a sós sütemények is, így hát ezekre nincs is panasz, mindenkinek ajánlom.
Hosszú évek problémája azonban úgy tűnik sosem akar megoldódni, ez pedig a kiszolgálás:
- A cukrászda előtt lévő fagyis pultnál nincs állandó személyzet, be kell vergődni a cukrászdába és ott szólni, hogy jöjjön valaki kiszolgálni. (eközben persze mivel sorba állni nem tud az ember egyszerre, így ha szerencséje van a többiek visszaengedik elsőnek, ha nem akkor beállhat a sor végére...)
- Mindig hosszú a sor, sokszor az ajtó sem csukódik be mert kint is állnak emberek, akik vásárolni szeretnének, és egy szűk és lépcsős folyosón kell végigvergődni az emberek között annak, aki kifelé igyekszik a süteményekkel. Ugyanezen folyosón található a mosdó is, amit szintén kicsit kellemetlen így megközelíteni, ráadásul elsőre mindenki azt hiszi zárva van, mert nagyon nehezen nyílik az ajtó.
- Amíg az ember sorba áll, nem lát semmit a választékból, márpedig sok hosszú pult van, jócskán van választék. Így borzasztó kényelmetlen dolog, hogy amint a legközelebbi pult sarkához ér valaki, már neki szegezik a kérdést, hogy mit kér... holott látni sajnos nincs lehetőség, maximum ha többen megyünk egyszerre és amíg egyikünk sorban áll, addig a másikunk előre megy és próbál az emberek között rákukkantani az aktuális kínálatra, és megjegyezni párat... Nagyon rossz megoldás ez így.

Az én javaslatom az lenne, hogy vagy egy kis képernyős tévét helyezzenek a várakozó folyosóra, ahol folyamatosan kivetítve meg lehet nézni a sütemények listáját (esetleg árát is), vagy legyen kirakva legalább egy tábla, amin ugyanezt minden nap feltüntetik. Falfelület lenne rá bőven, mert csak egy fáradt kis masszázs hirdetés van kirakva az üres falra... de az emberek biztosan szívesebben olvasnának a kínálatról, várakozás közben.
Ez mellett lehet jó ötlet lenne a cukrászda nívósabb épületbe való átköltözése is, mert a környezet enyhén szólva is lehangoló, nem beszélve a parkolóban lófráló gyanús alakokról, akik miatt az autót is félve hagytuk magára.
Mindezek tekintetében mégis azt mondom, hogy ha sütemény, akkor a Zagyva az tényleg minőségi és árban is nyerő, de nem árt felkészülten és határozottan elindulni, így biztosan azt kapjuk és úgy, ahogyan szeretnénk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:

Zagyva Cukrászda további értékelései

2024.03.28a párjával
Átlagos
A minőséggel nincs baj, de tudatosítani kellene az eladókkal hogy kedvesebbek is lehetnének, mert a vásárlókból élnek. Szerény véleményem szerint, külön kellene egy eladó a sós süteményekhez is , aki a rendeléseket is ki tudná szolgálni. Az összes eladó a süteményes púltnál tolong, kerülgetik...
2024.03.22egyedül
Szörnyű
Önmagukra és környezetükre is igénytelen kiszolgálók. Koszos ruhában, csupasz kézzel nyúlnak a süteményekhez. A véletlen úgy hozta, hogy egy cukrász is kijött valamit megbeszélni a barátnőjével. Na az volt igazán a sokk. Olyan mocskos ruhában volt, hogy elment a kedvem a vásárlástól. És akkor a...
2023.12.16egyedül
Szörnyű
Nagyüzemi cukrászdának is hívható, jellegtelen, poros( porokból készülő) sütemények, nem is értem, hogy a legtöbb Szolnokinak mi ízlik ezekben a sütikben!!!! hiába nagyok az adagok és az ár is jó de katasztrófa az íze, egy sütemény nem arról kell, hogy szóljon, hogy nagy adag legyen és zabálni...
Népszerű szállások a környéken
Garden Hotel Szolnok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Garden Hotel Szolnok
55.900 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval