Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tisza-part, termálvíz, múltidézés

Tisza Szálló & Gyógyfürdő SzolnokTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok a térképen

2015. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2 éjszakát töltöttünk el a szállóban kollégámmal, reggelis ellátással. Szobáink az első emeleten voltak, lift nincs. A szálloda 1928-ban épült, és sajnos nincs túl jó állapotban; az épület és a szobák is összességében sokkal több törődést, komolyabb felújítást érdemelnének, jó lenne eredeti pompájában megőrizni az utókornak. A belső udvar elhanyagolt, a földszint egy része le van zárva (egykori bálterem), a szobák többsége nincs felújítva. Mindennek ellenére még ebben az állapotában is látszik a szépsége és értékei, van benne valami megkapó, van hangulata, karaktere.
A szálló legfőbb kincse az 55 fokos alkáli hidrogén-karbonátos és jódos termálvíz, amelyre a szálló építésekor bukkantak, s ezt követően egy fürdőházat építettek, amely a szállodából folyosón át megközelíthető, és este 8 után kizárólag a szállóvendégek használhatják, ingyenesen akár este 11 óráig.
Az első szoba, amit ajánlottak nagyon pici volt, csak 1 db szimpla ágy, a szoba pedig akkorka, mint egy nagyobb franciaágy, viszont ennek felújított fürdőszobája volt és klímával is rendelkezett. Kérdésemre a recepciós hölgy felajánlott egy másik szobát, amire végül is "becseréltem" az elsőt, ez sokkal tágasabb volt, 2 nagy ablaka az utcára nézett, s bár a fürdőszoba nem volt felújított (80-as évek hangulatú, retró csapok, némi vízkővel, nehezen zárható, régi WC, fürdőkád), inkább ezt választottam. A tévén csupán 9 csatorna fogható, ebből talán 3 magyar, de kínai adó volt.
A reggeli elég szegényes, még jam és méz sem volt, a melegétel (rántotta, virsli) mindkét reggel hideg és nem túl bizalomgerjesztő volt, a felvágottak kommerszek, olcsók. De azért nem maradtam éhen, bár ennél jobb ellátásra számítottunk egy 3 csillagos étteremben.
Összességében sajnálom a szállodát, de azért adok 4-est, mert az épület maga gyönyörű és a gyógyvíz is páratlan, és a szálloda elhelyezkedése a Verseghy park szélén, a Tisza-parton szintén remek; s a személyzetre sem lehetett panaszunk.
A parkolás a szálló zárható udvarában ingyenes. Árban nagyon korrekt, a felújított szoba 10ezer, a nem felújított 8ezer Ft 1 éjszakára, reggelivel együtt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (30)
Tisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - SzobákTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - SzobákTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - SzobákTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - SzobákTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - BelsőTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - BelsőTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - BelsőTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - Külső képTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - Külső képTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - Külső képTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - KörnyékTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - Külső képTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - KörnyékTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - Külső képTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - KörnyékTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - WellnessTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - WellnessTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - Külső képTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - Külső képTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - VendéglátásTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - VendéglátásTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - VendéglátásTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - VendéglátásTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - VendéglátásTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - EgyébTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - WellnessTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - WellnessTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - SzobákTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - SzobákTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok - Szobák

Tisza Szálló & Gyógyfürdő további értékelései

2018.06.01a párjával
2018. május hónapban töltöttünk el egy éjszakát a hotelben. A gyönyörű patinás épület jobb sorsra lenne érdemes, egy külső, műemlék jelleget megtartó tatarozás igen csak ráférne. Elhelyezkedése kiváló, közvetlenül a Tisza-parti promenádra néző szobákkal rendelkezik, melyek ezáltal meglehetősen...
2018.05.23gyerekekkel
Kiváló
Nagyon szép épület. Remek volt , hogy bármikor használhattuk a fürdőt. A fürdőben még két szauna is található (száraz és nedves). A személyzet szinte a tenyerén hordott minket. Az étel kiváló volt. A szobában pedig termálvíz van. A gyerekeket szinte alig tudtuk kivinni a szabadba, annyira...
2017.05.05egyedül
Gyenge
Orvosi beutalót kaptam a gyógyfürdőbe, de két nap után súlyos hüvelyfertőzést kaptam a "gyógyviztől", de semmi nem történt a viz tisztitása érdekében! AZONKIVÜL AZ EMELETEN BEÁZNAK AZ ABLAKOK, AZ EGÉSZ ÉPÜLET VALÓBAN EGY MÁLLADOZÓ lerobbant patinás MŰEMLÉK.A baj azzal van, hogy, valószinűleg a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Garden Hotel Szolnok - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2025.01.06-ig
Garden Hotel Szolnok
55.900 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval