Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

20 évvel később

Tisza Szálló & Gyógyfürdő SzolnokTisza Szálló & Gyógyfürdő Szolnok a térképen

2016. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 8.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagy várakozással mentem Szolnokra, valamikor régen ott dolgoztam. A szálló valamikori patinájából nagyon sokat vesztett! Ez már nem az a Tisza!
A személyzet végig nagyon kedvesen válaszolt a feltett kérdésre, ha kérésünk volt igyekeztek! Igazából hozták a kötelezőt, de nem tettek hozzá semmit! (Bár ott-tartózkodásunk alatt volt a születésnapom, nem vették észre!)
Érkezésünkkor találkoztunk azzal a lehetőséggel, hogy van az étteremben svédasztalos "ebéd" igen kedvező árért! Talán ez volt az a pozitívum, ami sok mást feledtetett.
A választék jó, a minőség majdnem jó!
A szoba kissé sötét, az ágyat próbálták feljavítani, hogy rátettek egy új matracot, bár lehet jobb lett volna, ha nem teszik! Úgy éreztem, mindig begurulok középre!
A tisztaság a közepesnél kicsit jobb, bár nem volt büdös, dohos szag!
A fürdő olyan mint anno 25 évvel ezelőtt! A finn szauna kivételével más nem működött a kiírás szerint! (Másnap kíváncsiságból benyitottunk a gőzbe, és működött! Lehet elfelejtették levenni az ajtóról a tájékoztatót?)
Az ár-érték arány szerintem mindezek ellenére jó! Azonban, ha nem kuponnal utaztunk volna, a szállodába...
Mindent összevetve, kissé csalódtam a szállóban, olyan mintha az idő megállt volna, ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kis nyugalmat, kevés pénzből kihasználni!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Tisza Szálló & Gyógyfürdő további értékelései

2018.06.01a párjával
2018. május hónapban töltöttünk el egy éjszakát a hotelben. A gyönyörű patinás épület jobb sorsra lenne érdemes, egy külső, műemlék jelleget megtartó tatarozás igen csak ráférne. Elhelyezkedése kiváló, közvetlenül a Tisza-parti promenádra néző szobákkal rendelkezik, melyek ezáltal meglehetősen...
2018.05.23gyerekekkel
Kiváló
Nagyon szép épület. Remek volt , hogy bármikor használhattuk a fürdőt. A fürdőben még két szauna is található (száraz és nedves). A személyzet szinte a tenyerén hordott minket. Az étel kiváló volt. A szobában pedig termálvíz van. A gyerekeket szinte alig tudtuk kivinni a szabadba, annyira...
2017.05.05egyedül
Gyenge
Orvosi beutalót kaptam a gyógyfürdőbe, de két nap után súlyos hüvelyfertőzést kaptam a "gyógyviztől", de semmi nem történt a viz tisztitása érdekében! AZONKIVÜL AZ EMELETEN BEÁZNAK AZ ABLAKOK, AZ EGÉSZ ÉPÜLET VALÓBAN EGY MÁLLADOZÓ lerobbant patinás MŰEMLÉK.A baj azzal van, hogy, valószinűleg a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Garden Hotel Szolnok - Relax ajánlat
Relax ajánlat
2024.12.23-ig
Garden Hotel Szolnok
142.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Granada Hotel Kecskemét - Granada Élmények
Granada Élmények
2024.12.20-ig
Granada Hotel Kecskemét
89.676 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval