Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Történelmi Témapark Szombathely

3,5
2
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
23. helyezett
városi Élménypark közül
Kategória
Élménypark
Történelmi Témapark Szombathely
Történelmi Témapark SzombathelyTörténelmi Témapark Szombathely
Történelmi Témapark SzombathelyTörténelmi Témapark Szombathely
20 fotó

Történelmi Témapark Szombathely bemutatkozása

Az egy hektárnyi területen fekvő Tröténelmi Témapark az antik természettudományok bemutató-parkja. A látogatók megismerkedhetnek a kovács- műhely antik felszerelési tárgyaival, a fémöntés (ón, ólom) korabeli technikájával, a faművesség akkori eszközeivel, valamint a fazekasság műveleteivel.
Tovább olvasom >>

2 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
0%
Érdekes
50%
Átlagos
50%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Érdekes

2 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
P4W Hotel Residence Szombathely - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.19-ig
P4W Hotel Residence Szombathely
27.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
70.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.04.01-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval

Történelmi Témapark Szombathely vélemények

176
5222
744
96436
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 266 városban járt márFelfedező - 3366 helyen első értékelőNépszerű író - 2499 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 96436 feltöltött kép
Érdekes 2018. augusztus 28.gyerekekkel járt itt
Két évvel ezelőtt és idán nyáron is a Savaria Fesztivál idején jártunk itt, több alkalommal is benéztünk. Elhelyezkedése városközponti, a Fő tértől pár perces séta. Egy erődítménynek tudnám leírni, egyik oldalon sok férőhelyes lelátóval, sajnos semmi árnyékkal. Hasonlóképpen, eső elleni védelmet sem találni a parkban.
Itt fényképeztem:
Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely - Történelmi Témapark Szombathely -
Még több kép (17 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.