Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sült parizer kebab áron

Basarili Kebab SzombathelyBasarili Kebab Szombathely a térképen

Gyenge 2015. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. október 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy szép napon olyan „kiváló” ötletem volt, hogy menüétkezés helyett kipróbálom ezt a helyet. Miért nem volt jó elképzelés? Kb, fél egy körül értem a falatozóba. A két konyhai-kiszolgálói kombó feladattal megbízott dolgozó végezte a munkáját, sütöttek, daraboltak, csomagoltak. A nőnemű alkalmazott (főnök?) szenvtelenül megkérdezte mit kérek, felírta egy cetlire és mivel helyben fogyasztást választottam javasolta, hogy foglaljak helyet. A helyben fogyasztáshoz két négy-, egy kettő személyes és két nagyobb asztal, valamint állópultok álltak rendelkezésre. Mivel kebabtálat kértem, a hasáb sülésére kellett várni, a nyársakról a sült húsrészek már meghatározhatatlan ideje le voltak szelve. Ezalatt az öt perc alatt lehetőségem volt a kihelyezett, előző napi sportújság elolvasására.
Szólítottak, hogy mehetek az elkészült ételért - újabb ok a "magas" pontszám megadására a kiszolgálás osztályzásakor. Véleményem szerint a leültetett vendéget nem illik ugráltatni, ha közben van idő a kólás területi képviselővel retyegni. Megfogtam a tálcát - elengedni már nem tudtam, pozitívan nézve: MEGRAGADOTT a hely. Érzésre a kb. 1 éve nyitva tartó helyen a tálcákat még nem mosogatták. A forgalom (közben a kiszállító elvitt egy csomó ételt) mellett erre nincs idő. Mintahogy - elnéztem utánna – a honlap karbantartására sem.
Az ételről. A kebabtálon a zöldségrészek (saláta, paradicsom, hagyma) frissek voltak (eddig 5/5 pont), a választott öntet nagyon tejföl ízű (már csak 3/5). A hasáb forró, jól megsütve (felugrott 4/5-re), de sótlan. Azonban az egészet lerontotta a már korábban leszelt hús. Száraz volt és sült parizer (na egy kis jóindulattal marhapárizsi) ízű (végeredmény 2/5).
Kapnak még egy esélyt. Visszatérek egyszer délután, a pulthoz közelebb tanulmányozom az ételkészítés folyamatát és pitában is megkóstolom. Persze kizárólag elvitelre! Addig nem ajánlom senkinek a helyet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű

Basarili Kebab további értékelései

2022.01.07egyedül
Szörnyű
Állítólagos üzletvezető telefonban értékelhetetlen ahogy a vendégével beszél! Csak gratulálni tudok. Soha többet!
2018.09.04gyerekekkel
Átlagos
Szombathelyi hosszú hétvégénk idején jártunk itt, mivel a szállásunk és a belváros közötti útvonalon éppen útba esett. Késő estig nyitva tartanak, nemcsak a Savaria Fesztivál idején. Az utcában ingyenes parkolási lehetőség, az utca mindkét oldalán. A klasszikus török gyorsételeket készítik:...
Népszerű szállások a környéken
P4W Hotel Residence Szombathely - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.19-ig
P4W Hotel Residence Szombathely
27.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények
Wellness élmények
2024.11.02-ig
Ensana Thermal Sárvár
42.000 Ft / 2 fő / éj-től bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval