Deck Bistro & Bar Szombathely - Vendégvélemények összefoglalója
A Deck Bistro & Bar Szombathely a Csónakázó-tó partján elhelyezkedő, elegáns terasszal és modern belső térrel rendelkező étterem. A hely kínálata átgondolt és változatos: négy előétel, négy leves, három tésztaétel, számos főétel és desszert található, amelyeket a kreatív séf Bereznay Tamás irányításával készítenek. A borválaszték széles, és kiemelkedő a helyi kézműves sörök kínálata is. A kiszolgálás magas színvonalú: a pincérek motiváltak, kedvesek, udvariasak és segítőkészek.
Tovább olvasom >>
A teraszrész a Csónakázó-tó felé nyúlik, a kilátás és a tóparti hangulat különleges élményt nyújt. Az ételek tálalása esztétikus, az alapanyagok minősége magas, ízvilága kifejező, és a magyar ízvilágot nemzetközi klasszikusokkal ötvözik. A fogások sokfélesége és a harmonikus ízvilág hozzájárul a kiegyensúlyozott gasztronómiai élményhez, a desszertek is kiemelkedők. A kacsaételek kiemelkedő minőséget és ízvilágot nyújtanak, amelyeket a menu többi eleme is kiegészít. A tóparti elhelyezkedés és a letisztult, modern berendezés együtt nyújt kellemes környezetet. A kávékínálat és az egyedi italok, például a levendula szörp, hozzájárulnak a minőségi vendégélményhez. Összességében a Deck Bistro & Bar Szombathely a város egyik legkülönlegesebb és leginspirálóbb éttermei közé sorolható, ahol a gasztronómia és a környezet egyaránt kiemelkedő.
Tegnap délben voltunk ebédelni a Deck bisztroban,(13. 09. 2016) izléses berendezés pazar környezet. A fedett teraszra ültünk,ahonnan késöbb asztalcserére kenyszerültünk mert olyan meleget sugárzott a müanyag áttetszö tetö,mintha szaunában lettünk volna! ! Gyors kedves szakszerü kiszolgálás M. felszolgalotol.
Az aktuális ajánlat az amerikai steak választék szakmai tudást sugároz. Csak a Chateaubriand hiányzott a nagyszerü választékbol. Sajnos nem ezekböl rendeltünk , hanem két hal ételt. Tökmagos Fogasfilét és vörös lazacsteakot. Mindkét halétel sütése tökéletessen sikerült,szépen, izlésesse volt megtálalva. Egy észrevételem van mindkét felszolgált étel körete nem a mostani trend szerinti "roppanos"-ra sikerült ,hanem NYERS volt. amit a halkéssel képtelenség volt elvágni. ( A halkés künölben is tompa az esetleges halszálkák miatt) A köretként a tányéron levö kukorica szeletet pedig csak kézzel lehetett elfogyasztani. Szoltam a pincérnek,hogy a köret nyers mindjár felajánlotta hogy kicseréli. Üzentem a szakácsnak hogy a köret nem "roppanos", hanem nyers. A szakács szerint ilyennek kel lennie,ami szerintem szakmailag helytelen. (Azt Rohkost-nak hivják)A tányeromon hagytam a nyersre sikerült köretekböl hogy a szakács meggyözödhessen a köret állagárol! ezt a kritikát épitö szandékkal teszem. Nyugdijjas gastronom
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.
9700Szombathely, Kenderesi u. (a Csónakázó tó partján)