Liplac: Déli sorbanállás - grosso porzione, piccolo costo - Piccolo Club Étterem Szombathely

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Piccolo Club Étterem Szombathely értékelése
40. helyezett a 61 szombathelyi étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 24 városban járt
66 étteremértékelés 60 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Déli sorbanállás - grosso porzione, piccolo costo

2015. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. október 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyszer az uszodában találtam az étterem heti menüjéről egy a4-es szórólapot. Mivel itthon épp nem volt meleg étel, gondoltam elérkezett az idő, hogy kipróbáljam.
Sajnos az ittjartam.hu-n nem találtam, próbáltam rákeresni az interneten az utcanév alapján, de csak egy korábban megszűnt kínai étterem nevét hozta a gugli. Felkerekedtem, úgy véltem ha nem találom, elmegyek a szomszéd utcába a zsidó étterembe, éhen csak nem veszek. Messziről nem lehet kiszúrni a helyet, csak közelről: egy patinás épületben található, cégérként két félszék van illesztve az egyik ablakhoz.
Szerencsémre épp időben érkeztem (3/4 12) így még jutott hely egy hatszemélyes asztalnál. No nem egyedül ültem le, már ebédelt ott egy fiatal hölgy, később pedig két úriembert is itt helyeztek el. Sajnos kétszemélyes asztalt nem láttam, így párok, egyedül érkező is csak nagyobb asztalhoz ülhetnek. Feltűnően sok rendőr étkezett, úgyhogy akinek vaj van a fején ne csak napra ne menjen! No ahogy a címben említettem, még a szerencsések közé tartozom, mert 12 után többen a pultnál vártak a felszabaduló helyekre. Jó időben jobb a helyzet, a fényképek alapján terasz is áll a vendégek rendelkezésére.
A hely - megítélésem szerint - ízlésesen van berendezve, láthatólag egyedi igényük alapján készültek bútorlapból a világítótestek. A széket kényelmesnek éreztem, az ablakok felső részén üvegflaskák voltak dísznek, de mindegyik ablakban más-más alapmintával. Érdekes volt, hogy talán az MTV (tudják a music tv), de mindenképp valami zenés csatorna szolgáltatta a háttérzenét kellemes hangerővel, projektorral kivetítve. A hely gazdája ezek szerint hosszú távra tervez, ha fizeti a borsos tv-díjat.
Az étterem gyakorlatilag csak menüt kínál: naponta két levest és négy főételt, kiegészítve három egy hétre szóló, és hat állandó frissensült ajánlattal. 850-1300 forint a menü.
Aki későn érkezett (ez negyed egyet jelent) már csak egyféle levesből választhatott. Tetszett, hogy találtam egy olyan helyet ahol a pincér ajánlott - de rég találkoztam ilyennel. Nem épp apró termetemre tekintettel egy jó adag milánói bordát választottam ajánlatára. A tészta részét nem is tudtam elfogyasztani. Ízre kiemelkedőt nem éreztem, a levesben az eperlevél pedig kissé kemény volt, mégis a körülményekre tekintettel jól éreztem magam.
A felszolgálást - a kínálás ellenére - nem tudtam maximálisra értékelni két okból: a pincér állandóan rohant, másrészt pedig a maradék elvitelét nem ajánlotta fel senkinek.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Liplac felhasználót?    Igen

Piccolo Club Étterem Szombathely
Cím
9700 Szombathely
Aréna utca 8.