Liplac: Hasábkrumplit ne! - Piccolo Club Étterem Szombathely

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Piccolo Club Étterem Szombathely értékelése
40. helyezett a 61 szombathelyi étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 24 városban járt
66 étteremértékelés 60 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Hasábkrumplit ne!

2017. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. február 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A helyről én írtam az első értékelést, jó egy évvel ezelőtt. Nagyon felkapott lett, köszönhetően a jó árazásnak, valamint az alkalmanként remek ételeknek. Mi is visszatérők vendégek vagyunk, ugyanakkor kiemelném, hogy kritikám soha nem fojtom magamba.
A felkapottság nem változott. Aki rossz időpontban érkezik tipródhat a söntés pult előtt, mint a szarógalamb. Így van ez télen, de még nyáron is, amikor ráadásul a kerthelyiség kinyit, kb. 20 ülőhellyel.
A személyzet törzsgárda tagokból áll. A főszakács ("menümester"), egy pincér és egy pincérnő állandó, valamint a söntéspultba beállított talán tanuló lány is ismerős arc. A többiek jönnek-mennek. Udvariasság, kedvesség a pincérekben nem hiánycikk, sőt egy kis viccelődésre is futja.
Ami negatív változás szembeötlő, az a tisztaság. Ennek egy része tulajdonítható a tömegétkeztetésnek, ehhez kapcsolódóan a türelmetlen vendégekhez. Többször ételmaradékos az asztal, a föld. Az asztalok időnként ragacsosak az italoktól. Ez utóbbi számomra kicsit talányos, hiszen tapasztalatom alapján a vendégek legalább 2/3-a vizet vagy szódát iszik.
Az ételek minősége hullámzó. A frissensültekkel nincs alapvető probléma. A nem hús-levesek igazán különlegesek, kiváló ízvilágúak. A legutolsó alkalommal a feleségemnek felszolgált, a natúr pulykamellhez szervírozott leveszöldség minőségileg sem főttnek, legfőképp nem zöldköretnek nevezhető - ebben egyetérthetünk, ugye? A chilis bab nem volt csipős, még a tetejére szelt zöld csípőspaprikától sem. Méretében aznap gyerekadagnak látszott, így jobb híján lekvároskenyérrel laktam jól aznap. A kenyér a babhoz volt, a vazsiasan "áfonyalegvár" a gyerekek rántottsajtjához járt. Ez utóbbi finomra sikerült, mindkét csemete elpusztította. Rizzsel, mert megtanultuk, hogy hasábot ezen a helyen nem kérünk. Nem tudunk rájönni, mitől olyan vacak. Egy hónapra előre le van sütve és mindig mikrózzák? Esetleg olyan alacsony hőfokon sül, hogy inkább szétázik, mint a tészta? Talány. A milánói borda mindig mentsvára lehet a betérőnek, ha nem talál a menüsoron ínyére valót.
Akinek a Piccolo ízvilága bejön, de nem szereti a tömeget, házhoz is rendelheti az ételeket. A reggel feladott rendeléseket 10 órától már szállítják ki. (Talán ez lehet a hasáb titka?)
A mellékhelyiség tisztaságával nincs gond, bátran használható. Ha megtalálja az ember a villanykapcsolót, és télen gyorsan végez, nehogy odafagyjon.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság: Gyenge

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Liplac felhasználót?    Igen

Piccolo Club Étterem Szombathely
Cím
9700 Szombathely
Aréna utca 8.