Szandra92: Életem legrosszabb ebédje - Rézágyú Vendéglő Szombathely

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Rézágyú Vendéglő Szombathely értékelése
35. helyezett az 56 szombathelyi étterem közül

Értékelést írta:
2 szállásértékelés 14 városban járt
24 étteremértékelés 7 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Életem legrosszabb ebédje

2016. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. június 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hirdetésben hallottunk az étteremről, így testvéremmel gondoltuk elmegyünk és eszünk egy jót. Itthonról megnéztük az étlapot, széles volt a választék az italok és az ételek tekintetében is. Mivel a testvérem eléggé válogatós ezért nagyon fontos a nagy választék (főleg csirkemell tekintetében). Éhesen érkeztünk az étterembe, nagyon vártuk már a finom ebédet. Véleményeket nem olvastunk az indulás előtt ezért elég pozitívan álltunk az ebédhez.
Kívülről az épület szép volt, viszonylag rendezett, bár a járda felújításra szorulna. A napi menük műanyag "bugyikban" lógtak a falon. A járólap már a lépcsőn lefelé megingatta a bizalmamat, eléggé régi és kopott volt.
Sokan nem voltak az étteremben, nyilvánvalóan a napi menükre vannak felkészülve.
Az asztalon lévő műanyag hirdetős - alátétek ragadósak voltak, alattuk koszos volt a terítő.
Két limonádét kértünk, de sajnos csak (idézem) "egy adag bodzás, valamennyi áfonyás vagy sima limonádénk van", kaptuk a választ és így mást kellett rendelnünk. Itt már tudtuk,hogy jobb mindenre felkészülni, így fejenként 2 ételt is kinéztünk, gondoltuk,hogy valamelyik csak lesz.
Nagyobb szerencsénk volt, mind a ketten az elsőre kinézett ételt kérhettük.
Kicsit sokat kellett várni, de hát két pár is menüzött az étteremben akkor, gondoltuk legalább frissen készítik az ételeket, bizakodóak voltunk.
Testvérem tányérján az én ételem szósza volt rákenve (az lett volna a díszítés?!). Az övé egyszerű rántott sajtos csirkemell volt. Valljuk be,azt nehéz elrontani.
Az én mézes-mustáros csirkém inkább mustáros csirke volt. Kinézetre és illatra sem volt étvágygerjesztő. 4-5 csirkemell csíkot tudtam megenni és egy kis krumplit. Majd ezután két órás hányinger gyötört. Egyik kedvenc ételemet sikerült megutáltatniuk velem, rá sem bírok gondolni.
A poharam koszos volt. A bodzás limonádé inkább citromos víz volt. A mosdó tiszta volt és jól felszerelt. A pincérnő kedves volt, a háttérben zene is szólt,ami javított a hely hangulatán. Ár - érték arányban jó, hiszen mennyiségileg nem volt gond az ételekkel, talán a menü ára és minősége jobb.

Egyet biztosan tudunk... soha nem megyünk vissza.

Ennyire tetszett: Szörnyű
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat: Gyenge
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Szandra92 felhasználót?    Igen

Rézágyú Vendéglő Szombathely
Cím
9700 Szombathely
Százhold u. 12.

Vélemények Szandra92 felhasználótól

2018. február 18.
Kislányunk 4 hónapos, elvittük egyet pancsolni. Rögtön a celldömölki fürdő jutott eszünkbe, hiszen emlékeztünk rá, hogy van egy baba-mama szoba is kialakítva. Meg is indultunk, kerestük a baba-mama szobát de nem volt ott ahol tavaly. Viszont nagyon segítőkészek voltak az alkalmazottak, azonnal...

2017. augusztus 22.
Kétszer jártunk már az étteremben, első két alkalommal inkább negatív élményekben gazdagodtunk, viszont azóta ismerősöktől jó véleményeket hallottunk így gondoltuk: hát legyen, kap még egy lehetőséget tőlünk a hely. Családdal érkeztünk, már pozitív csalódás volt, hogy most sokan voltak az...

2017. augusztus 22.
Jártunk már a csárdában tavasszal az ittjartam.hu oldal ajánlásával, akkor is pozitív élményekkel távoztunk, így gondoltuk, hogy ismét visszatérünk. Balatonról indultunk haza a családdal, telefonon foglaltunk is asztalt, hogy biztosan legyen helyünk este. Esténként élőzenével szórakoztatják a...