Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Savaria Karnevál

Park Hotel Pelikán SzombathelyPark Hotel Pelikán Szombathely a térképen

Kiváló 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 29.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Savaria Karneválra már régóta el szerettünk volna jutni, idén végre sikerült. A szállásfoglalásról erre az időszakra időben kell gondoskodni, mivel nagyon népszerű esemény, az utolsó, számunkra megfelelő szobát sikerült lefoglalni hónapokkal korábban. A városban ez volt az egyetlen szállás, ami megfelelt az elképzeléseinknek és az igényeinknek. Nem azért, mintha extra igényeink lennének, de azt tapasztaljuk, hogy egy 5 fős család - 3 kisgyerekkel - elszállásolására sajnos a legtöbb hotel nincs felkészülve, a panziókról nem is beszélve.
A 2 egybenyíló szoba a Villa Magnólia melléképületben volt, a reggelihez meg kellett kerülni a főépületet, a wellness részleghez és a recepcióhoz is kellett pár métert sétálni, mivel az épületrészek belülről vagy fedetten nincsenek összekötve, de ez nem okozott számunkra problémát. 1 úszómedence (gyerekek lába nem ért le, felnőtteké igen), 1 szögletes nagyobb méretű jakuzzi, sóterápia, szauna, pihenőágyak, illetve masszázs külön díjért. A medencék vize kellemes, nem hideg. A wellness részleg reggel 6-tól este 9-ig van nyitva, és érdekes módon alig voltak rajtunk kívül benn vendégek, pedig a reggelinél és a parkolóban (autók száma) is úgy tapasztaltuk, hogy szinte vagy egészen telt ház lehetett. A wellnessben nem mindig van személyzet, ilyenkor a recepción lehet törölközőt kérni, nem kell a szobából vinni. Fürdőköpenyt adtak (a felnőtteknek).
Mindkét szoba nagyon tágas, s bár nem volt bennük légkondi, nagyon kellemesen hűvös maradt annak ellenére, hogy végig hőség volt kinn napközben. Volt bekészítve ventilátor, de nem kapcsoltuk be. Mindkét szobában zuhanyzós a fürdőszoba, hajszárítóval. A tusfürdő és a folyékony szappan gépi adagolóból jön, az egyik szappantartót olyan szerencsétlenül szerelték be, hogy nem lehetett használni, mert nem fér alá a mosdókagylótól az ember keze. Minden nap volt megfelelő szobatakarítás. A szekrényekben sok a fogas, elegendő a hely pakolásra. Az ingyenes wi-fi végig megbízhatóan működött.
A reggeli svédasztalos, minden nap nagyjából ugyanaz a választék, de ez bőséges és elégséges, a feltöltés folyamatos. A kávégépben kifejezetten jó minőségű kávét (gépihez képest) lehetett inni, Café Perté márkájú. Az étterem mellett egy kis játszóteret alakítottak ki a gyerekek számára.
A személyzet minden tagja nagyon kedves, segítőkész, udvarias. A környék látnivalói tekintetében felkészültek. Pozitív meglepetésként ért, hogy a fizetéskor némi engedményt kaptunk a végszámlából.
Az épület körül elegendő mennyiségű parkolóhely van körbekerített udvarban. A belváros pár perces sétával érhető el. A környék csendes, nyugodt, szemben egy kis park található.
Az ár-érték arány a 4 csillag ellenére is csak 3 szívecskés nálam, mivel összességében egy drága helyről van szó. Idén nyáron az országban több helyen jártunk, és magasan ez volt a legdrágább (ebbe belejátszhat persze a karnevál is). A minibár is erősen túlárazott, pl. 1 dobozos 0,33 l-es Pepsi Cola 680 Ft-ba kerül. A környéken hétvégén/este nyitva tartó boltot nem találtunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Park Hotel Pelikán további értékelései

2022.08.15a párjával
Kiváló
3 napot töltöttem ott Imádtam a régi mégis modern stílust.kedves személyzet,finom ételek szuper wellness.köszönöm.visszamennénk
2022.08.11a párjával
Kiváló
Nagyon barátságos, segítőkész a személyzet. Korrekt ügyintézés. Az ételek ízletesek, az étlapról rendelés esetén nagy adagokat szolgáltak fel. Örültünk volna, ha a wellness részleg kert kapcsolattal rendelkezne. A környék csendes, a belváros, a Fő tér kellemes sétával könnyedén elérhető...
2022.05.23a párjával
Ejtsünk szót az ittjartam.hu nyereményjátékáról is, március végén én voltam az egyik kedvezményezett, megnyertem az ittjartam.hu játékán a szombathelyi Park Hotel Pelikánba a két éjszakát, 2 személyre, félpanzióval. Ez elég komoly dolog, köszöntem is szépen, először arra gondoltam, hogy Emily...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
P4W Hotel Residence Szombathely - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.19-ig
P4W Hotel Residence Szombathely
27.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő - Senior ajánlat félpanzióval
Senior ajánlat félpanzióval
04.01-05.29.
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő
157.920 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval