Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megnéztük ezt is

Urak Asztala Vendéglő TahitótfaluUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu a térképen

2018. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. július 25.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó véleményeket olvastam erről a helyről itt, hát a valóság sokszor azért árnyaltabb ennél. Nem egy szédítő hangulatú hely, olyan kis út mentén megbúvó, ha nem keresem kifejezetten, nem is találom meg. De sebaj, megfordultunk ezért. Árnyék nincs, hát valahová álljunk a napra, csak átforrósodik a kocsi, mire végzünk. Délután 13 óra, alig van vendég. Szinte senki, egy család ül a külső teraszon. Két fiatal lány szolgál fel, az egyik különösen szép, de érezhető módon tapasztalatlan is, talán első napjait tölti itt. A választék elég szűk. Ezt mondjuk a neten is láttam előre, de a maradék megfelelőnek látszott. Az első két dolog, amire rákérdeztünk rögtön nem volt (gyümölcsleves és vaddisznópörkölt), tovább szűkítve a lehetőségeket. Hát akkor májgombócleves, azután lássuk a medvét, legyen Urak fatányéros! A leves nagyon finom volt. A második fogás nem túl izgalmas, de a hideg tzatziki nagyon jót tett neki! A tonik is jólesett, meleg van. Végül is... nem volt drága, hárman mondjuk, hogy jóllaktunk 8-9.000 forintból. De azért nagyon nem fogom összetörni magam, hogy sűrűn idejárjak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (21)
Urak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - Külső képUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - EgyébUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - Külső képUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - EgyébUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - EgyébUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - Étlap/itallapUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - BelsőUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - BelsőUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - BelsőUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - BelsőUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - BelsőUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - BelsőUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - BelsőUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - Étel/italUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - Étel/italUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - BelsőUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - Külső képUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - EgyébUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - EgyébUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - EgyébUrak Asztala Vendéglő Tahitótfalu - Egyéb

Urak Asztala Vendéglő további értékelései

2021.05.28egyedül
Gyenge
Sokat csalódtam bennük. Az étel jó ízű lenne, de a csípős nem csìpős, a pizza közepe nyers, a krumpli is kemény. Rendeltem, de csak készpénzt fogadnak el, a kuponok helyett is fizetni kellett. Összecsapott étel, túlhajszolt alkalmazottak. Csókoltatom a vezetőséget, akit ez pont nem érdekel!
2020.08.31családjával
Szörnyű
Két éve fedezte fel családom az étteremet. Tavaly két alkalommal voltunk és idén is előszőr júniusba és most a hétvégén. Már korábban is remgetegett kellett várni az ételre de most kivágta a biztosítékot több dolog is. Az nagyon jó megoldás, hogy a teraszt valamilyen formában befedik. DE...
2019.10.06a párjával
Kiváló
Hangulatos kis hely, nagyon finom ételekkel. Csak ajánlani tudom! Barátságos kiszolgálók! Nagyon jó az ételválaszték, különleges és szokásos pizzák! Nagyon finomat ettünk!
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
26.320 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval