Hotel Gabriella Tapolca - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Gabriella Tapolca a Malom-tó közelében, csendes környezetben található, a város egyik leghangulatosabb pontján. A szálloda egy műemléki épületben, a korábbi Festő-malom helyén működik, a vízimalomkerekek és a tóra nyíló kilátás különleges atmoszférát teremtenek. A szobák tiszták, csendesek, a kényelmes, minőségi matrac és a nagypárnák hozzájárulnak a pihentető alváshoz. Az étterem kiváló minőségű ételeket kínál, az állandó étlapot szezonális ajánlatok gazdagítják, például medvehagyma fogásokkal.
A kiszolgálás gyors és udvarias, a személyzet hozzáállása hozzájárul a kellemes éttermi élményhez. A környezet felújított, a tóparti kilátás és a virágokkal körülvett park látványa nyugtató összhatást nyújt. A szobából gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a szökőkútra, ami hozzáad a tartózkodás hangulatához. Ingyenes wifi elérhető az épületben és a teraszon, így a kapcsolattartás és a nézelődés zökkenőmentesen történhet. A személyzet barátságos és segítőkész, amely a családias hangulatot erősíti. A Malom-tó és a közeli természeti környezet tökéletes kiindulópontot ad a Tapolca környéki kirándulásokhoz és sétákhoz. A Hotel Gabriella Tapolca étterme kiemelkedő minőségű ételeket kínál, az ár-érték pedig kedvező, így a teljes szolgáltatási élmény rendkívül pozitív marad.
Kellemes környezetben fekvő hotel. Fontos szempont, hogy csendes a környék, így pihenésre igazán alkalmas. Mind a tizen, akik ott vacsoráztunk teljes mértékben meg voltunk elégedve a ételek minőségével és mennyiségével. Külön meg kell említenem a finom házi borokat.