Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az elmúlt hét legjobb étterme

Öreg Favágó Kocsmája TarjánÖreg Favágó Kocsmája Tarján a térképen

Kiváló 2023. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. április 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Próbálkoztunk napokon keresztül ezzel meg azzal különféle városokban, valami kis (vagy nagy) problémánk azért mindenhol akadt. A múlt hét bajnoka viszont elsöprő fölénnyel az Öreg Favágó! Kellemes, bajor stílusú ház, már kintről is hangulata van. Az mondjuk megtorpantja az embert, hogy addig ne lépj be amíg az alábbi dolgokat meg nem jegyzed, hogy... nincs benne a számlában a szervízdíj, idegen tortát nem lehet behozni, egy asztal nem bonthatja, csak egyben fizetheti a végösszeget, hóóónanézdmegmááá... milyen szigorúak! Mi van itt? De kiderült, hogy semmi rossz, valami oka lehet, de bent semmi, de semmi probléma, megkérdezték, foglaltunk-e, hülyén néztem, hogy miért, kellett volna? Hát igen... na nem baj, került azért nekünk hely bent is, a jobbak közt, és remek hangulatú, nagyon finom ebédet ettünk. Én sváb káposztalevest bajor kolbászkákkal, később szarvassültet sok gombával, áfonyával, feleségem meg Brémai muzsikusokat, nagy gombócokat csülökkel töltve. Csak azt sajnálom nagyon, hogy nem sörözhettem, ott, helyben, abból... ez nagy kár! Nagyon kellemes sramlizene szólt közben, mindenki vidám volt, a felszolgálók folyamatosan cselekedtek az asztal körül, mindennel nagyon meg voltunk elégedve! Meg is beszéltük, hogy bár nincs szervízdíj, de azért nagyon szeretnénk ráfizetni erre, jó szívvel, hálásan köszönték, és mi is hálásak voltunk az ebédért!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Öreg Favágó Kocsmája Tarján - BelsőÖreg Favágó Kocsmája Tarján - BelsőÖreg Favágó Kocsmája Tarján - EgyébÖreg Favágó Kocsmája Tarján - MosdóÖreg Favágó Kocsmája Tarján - MosdóÖreg Favágó Kocsmája Tarján - Étel/italÖreg Favágó Kocsmája Tarján - Étel/italÖreg Favágó Kocsmája Tarján - Étel/italÖreg Favágó Kocsmája Tarján - Étel/italÖreg Favágó Kocsmája Tarján - EgyébÖreg Favágó Kocsmája Tarján - BelsőÖreg Favágó Kocsmája Tarján - EgyébÖreg Favágó Kocsmája Tarján - EgyébÖreg Favágó Kocsmája Tarján - Külső képÖreg Favágó Kocsmája Tarján - Külső kép

Öreg Favágó Kocsmája további értékelései

2022.05.22gyerekekkel
Kiváló
Kellemes környezet, kedves kiszolgálás, ízletes és hatalmas mennyiségű ételek. A várakozás alatt finom előétellel kedveskednek, ez igazi meglepetés volt. Kiváló étterem.
2021.09.10a párjával
Kiváló
Feleségemmel egy motoros túra alkalmával tértünk be ebédelni, ami már majdnem vacsora volt. A hely hangulatos Bajor zene, kedves kiszolgálás és böséges igényesen tálalt ízletes ételeket kaptunk. Melepetés volt az előétel. Nagyon elégedettek voltunk.
2021.05.15barátokkal
Kiváló
Nagyon kedves kis bajor étterem. A felszolgálók népviseletben az egész étterem hangulata olyan igazi bajor. Az ételek hatalmas adagok de emellett nagyon finom, ízletesek. Friss, fűszeres, minden éppen olyan hőfokon és olyan állagban ahogy kell. Az italok is nagy választékban jelennek meg. A...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Árpád Tatabánya - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Árpád Tatabánya
31.750 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval