Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hangulatos kis csoda

La Casa Étterem TataLa Casa Étterem Tata a térképen

2015. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. április 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy finom leves reményében érkeztünk a helyre, miközben bámészkodtunk befelé a helyre, a tulajdonos észrevette és azonnal a segítségünkre kélt. Nagyon hangulatosan van a hely kialakítva, így az ember szívesen ücsörög itt. Az étlap valóban egyedi, kicsit vicces inkább. A kiszolgálás viszonylag gyors volt és udvarias is, bár a pincéren látszott, hogy nem a szakma mestere. Egy fazék húslevest ettünk marhából, ami finom volt és bőséges, árban is elfogadható volt. A hely tiszta és jól felszerelt. A főételek árai véleményünk szerint minden esetre túlzás, hiszen 2200 Ft környékén volt a legolcsóbb, amihez képest viszont egyszerű a hely és az ételek is. Így például 2 fő részére leves + főétel, saláta + desszert és üdítő, bőven 10.000 Ft felett lenne, amiért a környéken sokkal jobb lehetőségek is vannak!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

La Casa Étterem további értékelései

2017.12.20csoporttal
Egyedi hangulatú étterem. Osztálytalálkozók, társaságok összejöveteleit is nagyon jól lebonyolítják kedves a személyzet, finomak az ételek.
2014.06.07barátokkal
Kiváló
Remek kiszolgálásban volt részünk, az étlap igazán bőséges, mindenki megtalálja a magának megfelelőt és finom is. A belső kerthelyiség nagyon kellemes, nyárestéken igazi mediterrán hangulatot kölcsönöz. A vacsorához bort ittunk, ami egy helyi borászatból való volt, nagyon finom és passzolt az...
2014.06.07barátokkal
Kiváló
Nagyon kellemes, mediterrán hangulatú étterem a belváros szívében, kiváló ételekkel, minőségi borokkal és nagyon kedves kiszolgálással. A tatár beafsteak és a gőzgombóc itt a két kedvencem. Az étterem egyébként rendezvények, osztálytalálkozók számára is ideális. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Népszerű szállások a környéken
Kristály Imperial Hotel Tata - Kristály wellness
Kristály wellness
2024.12.25-ig
Kristály Imperial Hotel Tata
105.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Senior kedvezmény 60+
2024.12.23-ig
Portobello Hotel Esztergom
83.700 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval