Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családias hangulat

Morado Cafe & Restaurant TataMorado Cafe & Restaurant Tata a térképen

Kiváló 2017. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mivel sok jót hallottunk az étteremről,és nem utolsó sorban a fiam barátja a szakács,gondoluk jól megdolgoztatjuk.Vasárnapi kirándulásként ellátogattunk a családi házból kialalított étterembe.Tata szélén,egy szép épületben található a főút mellett.Könnyen megközelízhető,saját parkoló az udvarban.A terem nem hatalmas,de ízlésesen berendezett.A felszolgáló nagyon előzékenyen ajánlotta az italokat,majd az ételek választásánál is segítséget nyújtott.Elmondta miből készül,ami egy hangzatos névből nem mindig derül ki,csak van ahol a felszolgálónak fogalma sincs mit kínálnak.Itt teljesen képben van a személyzet!A megrendelt levest külön csészében hozta a pincér,és előttünk töltötte a hozzá tartozó betétekre.Nem sok helyen találkoztam még ezzel a echnikával,legtöbbször a ropogós betét elázik mire az asztalhoz érnek a levessel.5 pont!A főételt mind a szemnek mind az ízlésnek messzemenően megfelelő minőségű!Finom,szakszerűen elkészített fogások,csak dícséret illeti a személyzetet.Ismét 5 pont!
A terem pillanatok alatt megtelt,tehát ha valaki itt szándékozik elfogyasztani egy kellemes ebédet vagy vacsorát érdemes foglalni előre.
Az egyetlen kissé szokatlan a bejárat jelzésének a hiánya,de mivel a terem a magasföldszinten van megtalálható.Zavart okozhat,az előtte levő ajtó,ami személyzeti részhez vezet,lehet hogy egy Bejárat felirat nagyban könnyítené a tájékozódást.
Ezen kívül csak a legjobbakat lehet elmondani,és gratulálni a személyzetnek!Biztos hogy még ellátogatunk ide!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Morado Cafe & Restaurant további értékelései

2018.07.18gyerekekkel
Kiváló
Nem először, és nem is utoljára jártunk itt. Nem csupán a közelsége miatt, de 2 étterem ajánlásom közül a 8 és 10 éves gyerekeim Ezt javasolták estére. A felszolgálás minősége az udvariasság és rátermettség mellett emelte a kulináris élvezet élményvilágát. Még gyakorlott háziasszonyoknak is...
2018.03.31a párjával
Úgy döntöttünk Párommal, hogy vasárnap megnézzük ezt a számunkra új helyet Tatán. Sokszor elmentünk már mellette, de most jutottunk el odáig, hogy be is térünk! Belül az étterem nagyon hangulatos, színek, asztalok díszítése nagyon tetszett. Kedvesen is fogadtak, 2 fiatal pincérrel találkoztunk....
Népszerű szállások a környéken
Kristály Imperial Hotel Tata - Fedezd fel a hazád
Fedezd fel a hazád
2024.08.29-ig
Kristály Imperial Hotel Tata
126.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
56.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval