Sinhead étterem értékelései

Értékelései
1
11
24
12
1
0
29

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Sinhead értékeléseit!

Olvasd el Sinhead étterem értékeléseit!

Nem utolérhető! -

Hilltop Étterem Neszmély

2020. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 14.
Sajnos magáról a helyről nem tudok mit leírni,hiszen nem voltam ott! Csak annyit tudok ,hogy ide kaptunk ajándékba utalványt étkezésre. Mivel ezt tavaly karácsonyra kaptuk,gondoltuk az év elején meglátogatjuk az éttermet. Próbáltam tájékozódni a neten,és azt láttam,hogy az év elején felújítási munkálatok zajlanak. Gondoltam majd utána jövünk a szépen felújítottba!
Megosztom
2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 29.
Már évek óta visszajárunk Bükfürdőre,de eddig még nem jártunk ebben az étteremben. Most valahogy mégis betévedtünk,és nem bántuk meg. Az étlap alapján kellemes vacsorára számítottunk,és nem is kellett csalódni. Az étel finom,a kiszolgálás semmi kívánni valót nem hagy. Sőt,még nem hallottam olyant felszolgálótól,hogy majd akkor fogja hozni a következő innivalót,ha ez elfogyott,nehogy megmelegedjen addig.
Megosztom
Ismét egy jó ebéd -

Kes Pub Bük, Bükfürdő

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Évek óta visszatérünk az étterembe,és eddig soha nem kellett csalódni sem az ételben,sem a személyzetben. Az ételek a megszokott mennyiségben,és a megszokott ízekben kerültek az asztalra,természetesen ismét csomagolásra került sor,mert az ilyen finomságokat vétek lenne ott hagyni. A sajttorta ismét megkoronázta az étkezést,és az egész délutánt sajnálkozássá változtatta:hamar elfogyott!
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2019. 04. 12-én tértünk be az étterembe,sok jót hallottunk róla a fürdőben a többi vendégtől. Őszintén megvallva nem csalódtunk. Erőlevest rendeltem Krúdy módra. A levest kis bográcsban hozták,és tele volt zöldséggel,tésztával volt benne hús és amit máshol nem tapasztaltam még velős csont is. Ráadásul két tányérra való mennyiség volt az egy adag.
Megosztom
Családias hangulat -

Morado Cafe & Restaurant Tata

2017. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 5.
Mivel sok jót hallottunk az étteremről,és nem utolsó sorban a fiam barátja a szakács,gondoluk jól megdolgoztatjuk. Vasárnapi kirándulásként ellátogattunk a családi házból kialalított étterembe. Tata szélén,egy szép épületben található a főút mellett. Könnyen megközelízhető,saját parkoló az udvarban. A terem nem hatalmas,de ízlésesen berendezett.
Megosztom
2016. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családdal voltunk születésnapot ünnepelni. Már hallottam a helyről,és úgy döntöttünk itt tarjuk. A kiszolgálás kielégítő,az ételek finomak. Igaz ha valaki hétvégén akar betérni,előtte jobb ha foglal,mert pillanatok alatt tele lett a hely. A főút mellett könnyen megközelíthető helyen van,saját udvari parkolási lehetőséggel. Nagyon hangulatos!
Megosztom
2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 7.
Betértünk a pincébe egy bagett- bor kombóra. A rendelésnél kértem a felszolgálót,hogy mivel az édes bort szeretem,a bagett mellé ajánlott száraz fehér bor helyett kaphatnánk esetleg vörös édeset? Természetesen cserélhető volt a bor,csak azt mondták most sül a bagett kicsit várni kell. Ez érthető!
Megosztom
Finom borok,jó kiszolgálás -

Wanda Borház Eger

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 6.
Egy véletlen folytán tértünk be a pincébe,és gondoltuk megpróbáljuk mit nyújtanak. Mivel az édes borokat szeretem,így fehér édes bort kértem. A hölgy nagyon kedvesen elmagyarázta milyen borok jöhetnek számításba. Egy muskotályos bort ajánlott,ami tökéletes választásnak bizonyult. Annyira megtetszett a hely,hogy másnap visszatértünk,és megkóstoltuk a másik fajtát is.
Megosztom
2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 6.
A vendéglőbe betérve kellemes fogadtatásban volt részünk. A felszolgáló előzékeny,kedves. Rögtön ajánlotta a házi szörpöt a nagy melegre való tekintettel. A szörpben valóban voltak gyümölcsök,ízre kellemes,és egy helyes pohárban szolgálták fel. Úgy nézett ki,mint egy befőttes üveg,tetővel és fogantyúval. Ötletes és praktikus!
Megosztom
Silány ebéd -

Várkert Étterem Eger

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 6.
A várból visszafelé betértünk ebédelni. Az étlap alapján gondoltuk megéri,de amikor megkaptuk a kért ételeket,bizony elég nagyot csalódtunk. Az íz és a minőség sem volt a tppon. Arról nem is beszélve,hogy a felszolgáló a negyed üveg sört simán elvitte,még csak elnézést sem kért utólag. Bár szerintem a török fogásként reklámozott "joghurtos uborkaleves" köszönő viszonyban sincs a valódival.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX