Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mesés helyen a tóparton

Múzeum Presszó TataMúzeum Presszó Tata a térképen

Kiváló 2018. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. február 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Különleges helyszín egy kávézónak. Tatai vár, tópart, a kávézót a vár első szintjén alakították ki egy balkonon, amit lépcsőn meg lehet közelíteni kintről, a tóparti sétányról, de a vármúzeum látogatói a várból is be tudnak ide térni. Azaz ha valaki a múzeumba nem kíván bemenni, akkor a kávézóba belépő fizetése nélkül is betérhet.
A kínálat nem túl széles, néhány sütemény (csokis brownie, Dobos torta, csokitorta), szendvics, előrecsomagolt csokoládé, szelet. Leaf Cup jó minőségű filteres teák, valamint Perté kávé, amit Dallmayr csészékben szervíroztak, talán előtte ezzel a márkával dolgoztak, aztán megmaradt a promóból. Elfogadható árfekvés, olcsónak azért nem mondanám. A kávé finom volt és forró. Tej helyett kávétejszínt adtak.
A kávézó teraszára érdemes feltétlenül kiülni, felülről fedett, a tóra csodás a panoráma! A teraszon sok élő virág van cserepekben, virágzó muskátli és zöld leveles egyéb növények.
A kiszolgálás egykedvű, steril.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (25)
Múzeum Presszó Tata - Külső képMúzeum Presszó Tata - Külső képMúzeum Presszó Tata - Külső képMúzeum Presszó Tata - Külső képMúzeum Presszó Tata - Külső képMúzeum Presszó Tata - Külső képMúzeum Presszó Tata - Külső képMúzeum Presszó Tata - Étlap/itallapMúzeum Presszó Tata - Külső képMúzeum Presszó Tata - Étel/italMúzeum Presszó Tata - Külső képMúzeum Presszó Tata - Külső képMúzeum Presszó Tata - Étel/italMúzeum Presszó Tata - BelsőMúzeum Presszó Tata - BelsőMúzeum Presszó Tata - Étel/italMúzeum Presszó Tata - Étel/italMúzeum Presszó Tata - Étel/italMúzeum Presszó Tata - BelsőMúzeum Presszó Tata - EgyébMúzeum Presszó Tata - Külső képMúzeum Presszó Tata - BelsőMúzeum Presszó Tata - BelsőMúzeum Presszó Tata - BelsőMúzeum Presszó Tata - Egyéb

Múzeum Presszó további értékelései

2023.11.22családjával
Gyenge
Ez a presszó vagy nyitva van, vagy nincs. Belülről kicsinek tűnik a hely, de van kilátóterasz, ahová kiülve gyönyörű a kilátás. Ennyi a jó benne. Sütemények alig voltak, a kiszolgálás is lassú volt. Az ital választék szokásos, Az asztal is kicsi volt a sütemények után. Kár volt fellépcsőznöm....
Népszerű szállások a környéken
Kristály Imperial Hotel Tata - Fedezd fel a hazád
Fedezd fel a hazád
2024.08.29-ig
Kristály Imperial Hotel Tata
126.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval