Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pünkösdi tömegnyomor

Tatabányai Gyémánt Fürdő TatabányaTatabányai Gyémánt Fürdő Tatabánya a térképen

Kihagyható 2019. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. június 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A fürdő elég nagy területen fekszik, ami pozitívum. Megfelelő számú és méretű medencékkel rendelkezik, nagy a zöld terület és ami külön említést érdemel, hogy van egy szép nagy homokos játszótér. Ennyi előnye van, ez után csak hátránya.

Az óriáscsúszdákért külön fizetni kell (a bentieket lehet használni a belépőjeggyel), az úszási lehetőségért szintén külön fizetni kell.

A befogadóképességhez képest az étkezési lehetőség katasztrófális, borzasztóan alulméretezett. Minimum 1-1,5 óra sorban állás után jut az ember ennivalóhoz és a sorok soha nem fogynak el - hiába vártunk déltől 14 óráig, hátha utána kevesebben lesznek, nem lettek. 15.20-kor tudtunk asztalhoz ülni. Az árak viszont ehhez képest drágák, rántott sajt, rántott husi, 2 felnőtt 2 kis gyerekre 2 üdítővel volt 7500 Ft körül. Arról nem is beszélve, mire sorra kerültünk, már egy csomó minden elfogyott, pl. a hasábburgonya és azt mondták nem is lesz. Az ételek minősége és mennyisége a valamikori iskolai menzát juttatta eszünkbe.

A kinti melegvizes medence nagyon jó meleg, bár a levegő hőmérséklete is 30 fok volt. De végre egy hely, ahol nem fáztunk a vízben. Ellenben elég koszos a víz, fekete gumidaraboktól kezdve a chipsig mindenfélék úszkáltak benne...mindhárom nap, amikor ott voltunk! Rendkívül zavaró a nagyszámú, viselkedni nem tudó, alul iskolázottak jelenléte és feltűnően sok a tetőtől talpig széttetovált felnőtt és fiatal. Kicsit érthetetlen számunkra, hogy egy ilyen lehetőséggel rendelkező fürdőkomplexum miért is nem él a fejlesztéssel, miért nem látják meg a lehetőséget benne, hiszen az adottságai meg lennének hozzá, hogy a környék egyik vezető fürdőhelyévé váljon.

A mosdókra is ráférne egy felújítás és a takarítás néha napközben...A szabadtéri tusolóknál is leesve a csempék, amik egy kis idővel és csemperagasztóval orvosolható volna... de ilyenre sem adnak. Mindenhol nyomon követhető a semmire sem költő, fogához veri a garast vezetőség.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Tatabányai Gyémánt Fürdő további értékelései

2023.11.26egyedül
Átlagos
Szépen rendben tartott, tiszta zuhanyzókkal, kellemes környezet egész nyáron az uszoda! Szeptemberben még 5 csillagot adtam volna. A mostani helyzet: kellemes az uszoda hőmérséklete, jó érzés bent lenni, viszont vizes fürdőruhában 20 métert a fagyban kell eljutni a zuhanyzóhoz, WC-hez,...
2021.07.29gyerekekkel
Kihagyható
Évek óta jarunk már mert ez van közel.... de csak ezért.. de most igazán kiábrandító volt.. Már nem fogadjak el a tatabánya kártyat csak a lakcím kártyát !de ezt nem igazán reklámozzák igy egyszer közel 8 e ft fizettünk 2 személyre amikor egyik személy diak volt! ennyiből Bpesten vagy külfüldön...
2017.09.20gyerekekkel
Érdekes
A régi cseri strand utodja. A környezet gyönyörű,ezt a legpozitívabb benne igazaból.Többször voltunk a nyáron (télen nem megyek mert utálom a zárt klorszagú teret)családdal,barátnővel.Ebből egyszer éreztem jol magam egy hetfői napon amikor nem volt tömegnyomor.Hetvegen elvből nem...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Árpád Tatabánya - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Árpád Tatabánya
31.750 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval