Alexandra1 étterem értékelései

Értékelései
18
26
8
6
9
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Alexandra1 értékeléseit!

Olvasd el Alexandra1 étterem értékeléseit!

50 perc volt a lángos - nem ebédidőben -

Beló Büfé & Restaurant Siófok

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. november 5.
2 nap ebédeltünk itt a nyáron. Egyszer lángost ettünk, amire 50 percet vártunk úgy, hogy nem is voltak sokan. Másszor hekket, az gyorsabban megvolt. A lángos finom volt, kellően vastag, nem ropog. A hekk is megfelelő volt, nem zsíros, bár elég sótlan. Ha valaki helyben fogyasztott, szépen szervírozták, mi elvittük a strandra, ahol a törölközőink voltak.
Megosztom
Többet vártam -

A Szűcs Fogadója Szada

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 5.
Házassági évfordulóra mentünk, de csalódás volt. Sötét a hely, pedig ablak mellé kaptunk helyet. Az ablak nyitva volt, kértük, hogy csukják be, mert ránk jön a huzat, nem tetszett a pincérnek. Ez volt az első pont, amikor majdnem távoztunk. (Az asztalt nem mi választottuk, nagyjából ültetve lettünk, pedig elég sok üres asztal volt.
Megosztom
Hangulatos kis családi csárda finom ételekkel -

Ilka Csárda Göd

2019. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. január 2.
Hangulatos csárda, finom ételekkel, gyors kiszolgálással. Látszik, hogy családi vállalkozás, figyelnek a vendégekre, az ételek minőségére és látványára. Születésnapot mentünk ünnepelni, 5 felnőtt 2 gyerek. 2 vegyes tálat rendeltünk, levessel, italokkal 25e Ft-ot fizettünk. Budapesthez közel, elfogadható áron jól laktunk.
Megosztom
Célnak megfelelő /ebédre -

Duna Étterem Budapest

2019. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. január 2.
Az étterem nem túl nagy, de volt bőségesen ételválaszték. Hideg majonézes saláták, levesek, frissen sültek, rántott ételek (hús, sajt), pizza, tészták stb. Önkiszolgáló jelleggel működik, de kicsit jobban is megoldhatták volna. Gondolok arra, hogy áll a kígyózó sor, de lehet, hogy az első 2 pultnál nem is akar ez ember venni semmit.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 22.
A szállásadó ajánlotta az étterem lángosozó részét. A főút mellett található, hangulatos hely, fa asztalokkal és padokkal. Hatalmas lángost adnak, a maradék is csak egy normál méretű pizzás dobozban fért el. A sima lángos egy ezres, a sajtos tejfölös nyilván több. Ugyanakkor nekem túl élesztő-ízű volt a tésztája.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 22.
Ha a Balatonon vagyunk, szinte mindig eszünk hekket. Ez most is így volt. Finom volt, nagyon nagy halat adnak, még haza is hoztunk belőle. Sokféle hal közül lehet választani, ami mellett még rántott hús, sajt is megtalálható. A helyszín szabadtéri retro feelinges, némi asztal székekkel, de olyan strand-jellegű.
Megosztom
Beugrottunk egy pizzára -

Fit & Funky Tatabánya

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 9.
Kedves személyzet, tiszta hely, modern bútorok, gyors kiszolgálással jellemezném. Azt nem tudtuk, hogy a pizza teljes kiőrlésű lisztből készül (nem néztem utána eléggé), ami nem baj, mert mi is egyre többet eszünk egészségesebb ételeket, de borzasztóan puha volt a tészta, már-már összeállt a feltéttel, így a pizza-feeling elmaradt.
Megosztom
Fantasztikus, tiszta étterem finom ételekkel -

Stones Pizzéria Békéscsaba

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 24.
Átutazóban voltunk Békéscsabán, a Stones étteremben álltunk meg ebédelni. Ritkán szoktam írni ilyen véleményt, de ez az étterem fantasztikus! Ízlésesen és modern bútorokkal, világítással berendezett. Minden asztalnak meg van a saját kis 'intim' szférája, nincs a másik asztal az ember szájában. Kellemesen halkan szól a zene, ezáltal lehet beszélgetni, nincs ricsaj.
Megosztom


TérképX