Megértek egy megállást

Faragott szobrok (halak) TengelicFaragott szobrok (halak) Tengelic a térképen

Érdekes 2025. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. június 25.
Kastélyokat vadászgattam a minap Tengelic, Szedres, Kölesd vidékén, közben meg vagy négyszer átmentem ezen a körforgalmon, mi ez, miféle állatok, hogy kerülnek ide halak? - kérdések jártak az eszemben. Hát azután csak megálltam, csak megnéztem persze. Vagy 5 éve áll itt, az a története, hogy egy Czikk László nevű halkereskedő elhatározta, hogy ha más országokban lehet ilyen érdekessé tenni a körforgalmakat, akkor itt is, miért is ne? És ő finanszírozta ezt az egészet. Innen a halak. A tölgyfát is ő adta hozzá, Iparművészek, fafaragók dolgoztak rajta, elkészült, ilyen lett. Három oszlok, és mintha moszatba, hínárba úszkáló halakat látnánk... A mű jól tartja magát, gondozzák is az ötletgazdák.
Fényképek (7)
Faragott szobrok (halak) Tengelic - Külső képFaragott szobrok (halak) Tengelic - EgyébFaragott szobrok (halak) Tengelic - EgyébFaragott szobrok (halak) Tengelic - EgyébFaragott szobrok (halak) Tengelic - EgyébFaragott szobrok (halak) Tengelic - Külső képFaragott szobrok (halak) Tengelic - Külső kép
Erzsébet Nagy Szálloda Paks - Senior ajánlat
Erzsébet Nagy Szálloda Paks
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, reggelis ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
62.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel