Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hangulatos falusi kocsma

Öreg Vadász Kocsmája TetétlenÖreg Vadász Kocsmája Tetétlen a térképen

2015. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. január 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Sárréti chilifarm tulajdonosa Tetétlenen lakik, őt látogattuk meg tavaly júliusban s ha már ott voltunk a faluban, nem hagytuk ki a falu kocsmáját sem a remek chilikóstoló után.
Maga a kocsma kínálat tekintetében nem nyújt semmi többet, mint egy falusi kocsma: baráti áron, egyszerű italokat. Dizájnban már más a helyzet, nem sok helyen díszitik a falakat vaddisznóbőrök. Ez nyilván összefügg a névadással, nem kérdeztünk rá, de lehet, hogy a falu egyik vadásza nyitott kocsmát nyugdíjas korára.
Mi sört ittunk jól esett a sok chili után. Mátyás király sörét kértük, amit a Pécsi sörgyár készít. E sörről így ír az egyik “szakblogger”: “Ilyen olcsón, ennyire tiszta ízvilággal még nem találkoztam. Semmi zavarosság, semmi figyelemelterelő mellékíz, csak színtiszta savanyúság. Aki a savanyút szereti, az még bármilyen ember lehet, de ezt inkább kedvelni fogja, mint bárki más. Mentségére hozom fel, komlóra utaló nyomokat találtam kóstolás közben. Ez egy fokkal jobb, mint a többi szutyoksör, sőt, ilyen áron csak a Kanizsai volt 'jobb' nála. A rövid utóíz is előny, hamar múlik a savanyú. Mátyás király emléke jobb, mint ezé a söré.” Mi 180 forintot fizettünk a sörre és még a savanyúsága sem tűnt fel. Úgyhogy jól jártunk.
Nem elképzelhetetlen, hogy még betérünk, mert jó esélye van annak, hogy a chilifarm tulajdonosához még ellátogatunk, amikor friss chiliket is lehet kóstolni.
Ételeket nem adnak, az ételrovatban az italválasztékot díjaztam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (7)
Öreg Vadász Kocsmája Tetétlen - Étel/italÖreg Vadász Kocsmája Tetétlen - Étel/italÖreg Vadász Kocsmája Tetétlen - BelsőÖreg Vadász Kocsmája Tetétlen - EgyébÖreg Vadász Kocsmája Tetétlen - EgyébÖreg Vadász Kocsmája Tetétlen - Külső képÖreg Vadász Kocsmája Tetétlen - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
2024.05.31-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval