A Fogas Csárda Tihany kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik: a nagy parkolóhoz közel található, és az Apátsághoz is könnyen megközelíthető. A teraszról a kilátás a belső tóra nyílik, ami nyugodt hangulatot teremt. A belső tér tiszta és rendezett, a mosdók kifogástalanok. A személyzet udvarias és gyors; a felszolgálók segítőkészek. Az étlapon tradicionális magyar ételek szerepelnek, például halászlé és harcsafilé, amelyek friss alapanyagokból készülnek.
Külön figyelmet érdemelnek a levendulás italok és ételek, amelyek egyedi vonásokat adnak a kínálatnak. A teraszos rész tágas és kellemes, ideális családi vagy baráti ebédekhez. A panoráma és a hangulat hozzájárul a kellemes élményhez. A parkolás könnyű és közeli, ami a látogatást még kényelmesebbé teszi. A vendéglátóhely a vendégek igényeit szem előtt tartva törekszik a gyors és megbízható kiszolgálásra. Összességében a Fogas Csárda Tihany a panoráma, a hagyományos ízek és a jó kiszolgálás, mindez egy kulturált éttermi környezetben.
Nyaralásból hazafelé farkaséhesen, elcsigázva álltunk meg, és próbáltunk betérni az étterembe. A küszöbig jutottunk, a mosdót kerestem a kislányommal a kezemben. Miután percekig győzködtem a pincért, hogy fogyasztunk is, engedjen már dolgunkra,utolért bennünket a férjem is a másik gyerekkel.
Ekkor szólt be a pincérnő, hogy nna kíváncsi lesz, hogy mi mit is fogyasztunk. . . Mi a bánatért kell megalázni bárkit is, az összes kint vakarózó kollégájuk előtt? ? Miért kell a mosdókérdésből itthon ilyen problémát csinálni? A legtöbb ember asztalhoz sem ül kézmosás nélkül. Jó, hogy Tihany tele van éttermekkel, és pár méterre arrébb tökéletes kiszolgálásban volt részünk.