A Stég Pizzéria & Étterem Tihany a központban, az apátság közelében, belső udvaros megközelítéssel és hangulatos kerthelyiséggel várja a vendégeket. A személyzet udvarias és professzionális, gyakran segítőkész, és a kiszolgálás gyors. Az étlap sokszínű: pizzák, levesek, gnocchi, tészták, hal- és húsételek egyaránt szerepelnek, van vegán opció és gyerekmenü is. Kiemelkedő a velős pirítós és a tócsni, a desszertek között pedig többször visszatérő pozitív visszajelzések érkeznek.
A pizza ízletes, a kínálatban kiemelt szerepet kap a friss alapanyagok felhasználása. A levendulás limonádé különösen népszerű ital a frissítő választékban. A kerthelyiség árnyékos és kellemes, a belső tér pedig esztétikus és tiszta. Az étterem atmoszférája általában kellemes, a kiszolgálás gyors és figyelmes. Az elhelyezkedés ideális kiindulópont lehet egy belső tihanyi sétához vagy az apátság környékének felfedezéséhez. Összességében a Stég Pizzéria & Étterem Tihany ízletes ételeket, jó ár-érték arányt és barátságos kiszolgálást kínál, amely a környék éttermei között kedvelt választás. A visszajelzések alapján a vendégek kiemelik a szakértelmet, a segítőkészséget és a közösségi légkört is.
Nagyon kellemes kis hely, Tihany legmélyebb bugyraiban eldugva, de érdemes kicsit utánakeresgélni. Lényegében egy pizzériáról van szó, tisztes krimóétlappal, de minden frissen készül, és szépen, stílusosan is tálalják ki.
Apukám chili con carnét evett, amelyet egy vasserpenyőben hoztak ki neki (nagy ötlet), testvéreim pizzatekercsben és klasszikus pizzában utaztak, mindketten odáig voltak érte; én bevállaltam egy adag cicegét (avagy tócsnit), az egyik legjobb volt, amit valaha ettem, a bőségesen megfokhagymázott mártásért külön áldás a séfre. Remélem, a jövőben is megmarad ez a jó színvonal!