Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 113.- régi kerékvágás

Balneum Hotel - Platán étterem TiszafüredBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred a térképen

2017. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hát ha tudom hogy wellness hétvégét nyerhetek.... Előbb írtam volna értékelést.
Harmadszor járunk a hotelben, éppen most wellness hétvége ürügyén.
Tulajdonképpen a szállás értékelésekbe kellene írnom. De oda már nem lépek be, pedig a hotel kifogástalan. Kedves, segítőkész recepciós, mindent elintézett nekünk.

Vacsora. Az étterem nagyon tetszik.
Akkora belső terek vannak,hogy csak a,, dróton gyűn a petró,, elven lehet megoldani a világitást, a nád kosarak zseniálisan töltik ki az üres teret. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy 6 hónapon belül a 4. 4 csillagos hotelben fordulok meg, van összehasonlítási alapom. Mi tagadás, nem a legjobban jön ki ebből a Balneum.
Igaz hogy uborkaszezon van,lement az ünnepi csúcs, néhányan lézengűnk az étteremben, a hotelben sem sokan.
Kétféle leves van,töltött káposzta, csirke. Hal is van, a desszert aranygaluska.,csokis mousse.. Ki emelném hogy a levestál elé ki van téve a szeletelt zöld erős paprika. A levesben sok a tartalom, jó ízű. A másodiknak zöldborsó főzeléket választok, kimondottan finom. Sütemény még a Charlotte szelet, kB ennyi.
A választék itt a legvékonyabb. Bár téli holtszezon van. A személyzet teszi a dolgát, a számla itt is felirós. Nem lehet különösebb kifogásom.
Összegzés :
Nincs gond az étteremmel, az ételek minősége jó, a melegentartókra kell figyelni, a krumpli inkább már égett mint melegedett.
A választék lehetne bővebb, főleg levesből 4 féle az elvárható egy ilyen szintű hotelben.
Itt is a bosszantó 2 decis csészék vannak, ha már korlátlan a fogyasztás egy normális levesestányer kijárna. A személyzet jó, a hangulat kiváló minősítést kap. Maga a környezet is dicsérnivaló. Érdemes megnézni a fotókat. Ha már összehasonlítás, ebben ezűstérmes az étterem. Nem kiemelkedő, de jó szívvel ajánlom mindenkinek, mi is jövünk még ide.
A 4 csillagot és a jó minősítést megérdemli. Azt, hogy felkerüljōn az Ittjartam.hu oldalára, feltétlenül. Örülök hogy én lehettem az első aki értékeli.
Minősités ;ajánlott
Értékelés : 8,5/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Balneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - BelsőBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - BelsőBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - EgyébBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - Étel/italBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - Étel/italBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - BelsőBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - BelsőBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - Étel/italBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - BelsőBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - BelsőBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - BelsőBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - BelsőBalneum Hotel - Platán étterem Tiszafüred - Belső
Népszerű szállások a környéken
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.29-ig
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
42.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval