Beeeeeecs: Ettől csak jobbat fogsz találni... - Hableány Hotel étterme Tiszafüred

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

Hableány Hotel étterme Tiszafüred értékelése
4. helyezett a 18 tiszafüredi étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 2 városban járt
3 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Ettől csak jobbat fogsz találni...

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 25.
Házigazdánk ajánlása alapján kerestük fel "törzshelyét", aki volt szíves részünkre asztalt is foglalni.

A kezdet is pozitív volt, mert 4 fő helyett csak 3 szék várt minket, de ezt a pincér gyorsan orvosolta. A másik "foglalt" asztaltól vett el egy széket.

Az erős kezdés után jött a visszaesés, mivel a pincér egész egyszerűen 25 percig eltűnt. Legalább 4 pincér a csigákat megszégyenítő sebességgel, unottsággal szolgálta ki a vendégeket. Kihasználva a légkör akusztikus viszonyait is, volt hogy 4-5 méterről "visszakiabálva" tisztázta, hogy készpénzzel, vagy kártyával akar a vendég fizetni.

Megjegyzem az étterembe a többi helyhez képest csak lézengtek, maximum fele volt az asztaloknak foglalt, szemben a nyaralásunk során tapasztalt többi Tiszafüred környéki éttermekkel szemben ahol mindegyik helyen sorba kellett állni az asztalért.

25 perc után megkeresve a főpincért megköszöntem, hogy 25 perc sem volt elég arra, hogy legalább megkérdezzék tőlünk: "Kedves vendég, mit hozhatok inni?"

Nah ez az-az étterem, ami a "SOHA TÖBBET" kategória.

Nagyon zárójelben, az étterem előtt 3 órás csónaktúrán voltunk, ahol a túravezetőnek említve, hogy hova megyünk, elmondta, hogy már egy ideje az étterem korábbi színvonala oda, és amióta új szakács van, azóta a kaja sem jó... (hát ezt nem volt módunk alátámasztani).

Nem akarok másik éttermeket reklámozni, de a környéken lehet nagyon jó éttermeket találni, Poroszlón például 3-at is tudnék ajánlani. Amire nagyon kell figyelni, hogy "az éjjeli baglyok" bizony erre felé éhen maradnak.

Ennyire tetszett: Szörnyű

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Beeeeeecs felhasználót?    Igen

Cím
5358 Tiszafüred
Hunyadi út 2.

Vélemények Beeeeeecs felhasználótól

2020. augusztus 25.
Nyaralásunk alatt az egyik top helyezett! Bőséges, ízletes és korrekt mennyiségű ételek, elérhető áron. Udvarias kiszolgálás, jó parkolási lehetőség. Ínyenceknek békacomb! Négyen ettünk itt, és hármunktól 5*-ot, tőlem csak 4*-ot (mivel egy kicsit még kellet volna sütni azt a fránya pulykát)...

2020. augusztus 25.
Nyaralásunk alatt az egyik top helyezett! Bőséges, ízletes és korrekt mennyiségű ételek, jó áron. Udvarias kiszolgálás, jó parkolási lehetőség. Négyen ettünk itt, és mindegyikünktől megkapja az 5*-ot! Asztalfoglalás nincs, sajnos várni kell rá, de igazából meg is értem, hogy miért nem lehet...