Szörnyű 2016. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szerettünk volna egy késői ebédre betérni a csárdába,de nagyot kellett csalódnunk! A pincérhölgytől illedelmesen megkérdezte a párom, hogy van-e szabad asztal, mire ő vágott egy grimaszt, majd azt felelte, hogy megnézi... Nos, mi álltunk kb.5 percig, jött-ment mellettünk a pincér hölgy, de válaszra sem méltatott bennünket. Ezek után tovább mentünk, hála az Istennek nem messze tőle betértünk egy másik [moderálva - a szerk.] csárdába, amit jó szívvel ajánlok mindenkinek. A fogadtatást nem lehet össze sem hasonlítani, igazi vendéglátós dolgozik ott!!!
Régóta az egyik kedvencünk ez a nagyon régi csárda. Kb 35 éve jártam itt először, a nagyszüleim innen származnak. Remek hely, nyáron a hatalmas terasz mindig tömve van. Kutyabarát! Igazi, magyaros ízek, minden nagyon finom! Az adagok nagyok, a Jégsomlói pedig kihagyhatatlan!
HÉVÉGI KIRÁNDULÁS A TISZA TÖHOZ, UTKOZBEN EGY EBÉD A PATKOS CSÁRDÁBAN. AMI MÁR BEVÁLT NÁLUNK.. AKKOR SEM CSALODTUNK,MOST SEM. HAMAR MEGTELIK AZ ÉTTREM, BUBOS KEMENCE , KOCKÁS TERITŐ ÉS JO BENYOMÁS AZ IDOÜTAZÁSBAN. UDAVRIAS PINCÉR , GYORS RENDELÉS PAÁLOC LEVES, SLANBUC , RÁNOTT HAL...
Évente legalább egyszer visszatérek és soha nem okoz csalódást. Fantasztikus ízek, udvarias, gyors, kedves felszolgálás. Ár érték arány kiváló. Biztos, hogy legközelebb is betérek hozzájuk. Szívből ajánlom mindenkinek.