Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy jó hangulatú családi vacsora!

Nádas Csárda TiszaújvárosNádas Csárda Tiszaújváros a térképen

Kiváló 2017. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. április 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Meg kell állapítanom ez egy kiváló hely és eddig nem is tudtam, hogy létezik! Az ételek finomak (bár megjegyzem a süllőmön a paprikás liszt alól egy kicsit meg lett égetve!) a kiszolgálás és a tisztaság hibátlan! A mosdón a nemek jelzése ötletes és tökéletes! Az árak sem veszedelmesek! A hangulat is nagyon jó bár annyi minden van a falon elhelyezve, egy kicsit már zsúfolt nekem! De nem gond mi ide biztosan visszatérünk és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Nádas Csárda Tiszaújváros - BelsőNádas Csárda Tiszaújváros - BelsőNádas Csárda Tiszaújváros - Külső képNádas Csárda Tiszaújváros - Külső képNádas Csárda Tiszaújváros - Étlap/itallapNádas Csárda Tiszaújváros - Étlap/itallapNádas Csárda Tiszaújváros - EgyébNádas Csárda Tiszaújváros - BelsőNádas Csárda Tiszaújváros - Étlap/itallapNádas Csárda Tiszaújváros - BelsőNádas Csárda Tiszaújváros - BelsőNádas Csárda Tiszaújváros - MosdóNádas Csárda Tiszaújváros - MosdóNádas Csárda Tiszaújváros - Mosdó

Nádas Csárda további értékelései

2024.03.05gyerekekkel
Kiváló
Régen sokat jártam ide..most újra gyakrabban tudok Ugyanaz a kedves kiszolgálás fogadott,mint akkor amikor rendszeresen jártam! A finom ételekről nem is beszélve!!!! Számomra ugyanaz a hely maradt,ahová szívesen megy az ember,mert családias a légkör,finomak az ételek és tisztaság van!!!!...
2023.05.28barátokkal
Kiváló
Véletlenül vetődtünk a csárdába, először a pincér figyelmessége és hozzáértése ragadott meg. Nyolc fő rendelését jegyzetek nélkül hibátlanul és nagyon gyorsan megkaptuk. Az ételek mindegyike nagyon szépen tálalt, ízletes és bőséges volt.
2020.08.20a párjával
Kiváló
Retro hangulatot idéző étterem, ahol kedves, maximális kiszolgálást és nagyszerű ételeket kaptunk. A szederkényi betyárpecsenyét csak ajánlani tudom mindenkinek.
Népszerű szállások a környéken
Outlet Hotel Polgár - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2025.12.24-ig
Outlet Hotel Polgár
53.010 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval