Kiváló 2016. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. március 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tegnap előtt voltam a párommal az étteremben. Nagyon fínoman és ízletesen főz a szakács. Nem tudtam még soha olyat kérni, amiben valami kifogást találtam volna. Az országban talán a legjobb halászlevet főzik itt. A pincérek kedvesek,udvariasak. A csárda tiszta, nekem egy kicsit már sok a dísz, de attól kellemes a hely. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy egyszer ki kell próbálni és utána mindíg visszajáró vendékek lesznek , úgy mint mi.Kedden megint ott leszünk :). Gratulálok a tuljdonosnak, csak így tovább...
Belépéskor ránk üvöltöttek, hogy zárjuk be az ajtót, többen mentünk be és nem lassan. Az asztalnál lehetetlen ülni a lábam nem fért el az asztal lábától 30 cm-re távolabb volt a tányér tőlem. Rántott gombájuktól ételmérgezés kaptam, borzalmasan rosszul voltam. Szörnyű a hely!!!!!! Borzalmas volt!!!
A szokásos évi látogatásunkat tettük meg a csárdában. A jól bevált harcsa halászlé és túrós csusza volt a rendelésünk. A megszokott ízeket és minőséget kaptuk, bár nekünk továbbra is kevés volt a túró a csúszán. A tulajdonos és a személyzet kedvesek voltak, szeretjük a hely hangulatát is.
Továbbra is Itt főzik az országban az egyik legjobb harcsa halászlét, amiben még sohasem csalódtunk! A túrós csusza az most nem volt annyira túrós és tejfölös, mint szokott lenni. Az adagok olyannyira bőségesek, hogy már csak 1 adagot kérünk ketté tálalva, mert nem bírjuk megenni. A...