Kiváló 2018. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. október 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Rendkívűl érdekes, szinte Múzeumi a milliő. A termek a népművészet, vadászat, halászat stb. relikviákkal vannak díszítve, észrevétlenül telik az idő az ételekre várva. A konyha kíváló, gratulálunk a szakácsok tudásának. Szerintünk az ország legfínobabb harcsa korhely halászlevét itt főzik. A többi étel is kifogástalan, ízletes, csodálatos. Élmény itt étkezni minden szempontból. A személyzet viselkedését, udvariasságát tanítani kellene a Vendéglátóipari iskolákban A tulajdonos gyakran itt tartózkodik, és nem mulasztja el a véleményünket kikérni az ételek minőségéről, a kiszolgálók viselkedéséről, és általában a hangulatunkról. A tisztaság is példa értékű, nagyon szeretünk ide járni ebédelni, vacsorázni. Köszönjük!
Belépéskor ránk üvöltöttek, hogy zárjuk be az ajtót, többen mentünk be és nem lassan. Az asztalnál lehetetlen ülni a lábam nem fért el az asztal lábától 30 cm-re távolabb volt a tányér tőlem. Rántott gombájuktól ételmérgezés kaptam, borzalmasan rosszul voltam. Szörnyű a hely!!!!!! Borzalmas volt!!!
A szokásos évi látogatásunkat tettük meg a csárdában. A jól bevált harcsa halászlé és túrós csusza volt a rendelésünk. A megszokott ízeket és minőséget kaptuk, bár nekünk továbbra is kevés volt a túró a csúszán. A tulajdonos és a személyzet kedvesek voltak, szeretjük a hely hangulatát is.
Továbbra is Itt főzik az országban az egyik legjobb harcsa halászlét, amiben még sohasem csalódtunk! A túrós csusza az most nem volt annyira túrós és tejfölös, mint szokott lenni. Az adagok olyannyira bőségesek, hogy már csak 1 adagot kérünk ketté tálalva, mert nem bírjuk megenni. A...