Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csodálatos hely!

Sziget Csárda TiszaújvárosSziget Csárda Tiszaújváros a térképen

Kiváló 2018. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. október 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Rendkívűl érdekes, szinte Múzeumi a milliő. A termek a népművészet, vadászat, halászat stb. relikviákkal vannak díszítve, észrevétlenül telik az idő az ételekre várva.
A konyha kíváló, gratulálunk a szakácsok tudásának. Szerintünk az ország legfínobabb harcsa korhely halászlevét itt főzik. A többi étel is kifogástalan, ízletes, csodálatos. Élmény itt étkezni minden szempontból. A személyzet viselkedését, udvariasságát tanítani kellene a Vendéglátóipari iskolákban A tulajdonos gyakran itt tartózkodik, és nem mulasztja el a véleményünket kikérni az ételek minőségéről, a kiszolgálók viselkedéséről, és általában a hangulatunkról. A tisztaság is példa értékű, nagyon szeretünk ide járni ebédelni, vacsorázni. Köszönjük!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Sziget Csárda további értékelései

2023.04.23a párjával
A szokásos évi látogatásunkat tettük meg a csárdában. A jól bevált harcsa halászlé és túrós csusza volt a rendelésünk. A megszokott ízeket és minőséget kaptuk, bár nekünk továbbra is kevés volt a túró a csúszán. A tulajdonos és a személyzet kedvesek voltak, szeretjük a hely hangulatát is.
2021.11.21a párjával
Továbbra is Itt főzik az országban az egyik legjobb harcsa halászlét, amiben még sohasem csalódtunk! A túrós csusza az most nem volt annyira túrós és tejfölös, mint szokott lenni. Az adagok olyannyira bőségesek, hogy már csak 1 adagot kérünk ketté tálalva, mert nem bírjuk megenni. A...
2020.06.28a párjával
Gyenge
A végig gyenge értékelés lehet nem állja meg a helyét, mert részünkről fogyasztás nem volt. ennek ellenére úgy döntöttem, hogy még is leírom amit nem rég itt tapasztaltam. A Szamos vidékén voltunk több napos kiránduláson. Haza felé utunkon megálltunk a csárdánál, hogy meg ebédeljünk. Elég...
Népszerű szállások a környéken
Outlet Hotel Polgár - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2025.12.24-ig
Outlet Hotel Polgár
53.010 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval