Átlagos 2014. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tiszta szerencse, hogy mezei kulináris kalandozóként nem kell állást foglaljak a fine dining versus magyar csárdák mesterségesen keltett konfliktusban. Mindkettőt lehet jól, odafigyeléssel, igyekezettel, szeretettel vagy rosszul, hatásvadászatra, extraprofitra ácsingózva, filléres, gyenge alapanyagokat felhasználva csinálni. A Boncida csárda vegyes élmény volt. A hagyományos ízeket ügyesen hozták ettünk itt többféle fogást, de a harcsa pangasiusz-szal való kiváltása rossz szájízt hagyott bennünk. Ennél sokkal őszintébb a Tokaj központjában levő hely, ahol ki van írva: „harcsa (pangasiusharcsa)”. S akkor mindenki tudja, mit kapott. Ezért adtam 3 szívecskét a helynek, mely egyébként kapott volna négyet.
Vicces sztoriban volt részünk, ugyanis az előételünknél a tartárt felejtették el, a főétel t meg csak egyikünknek hozták ki. Mivel nem voltam farkaséhes kíváncsian vártam mi lesz ebből, de a kb 5 pincérnek aki a teraszon tevékenykedett nem tűnt fel semmi. A számlán persze szerepelt a ki sem...
Tokaj és a térség egy különleges élményt adó hely. Először jártunk itt. Finom nagy adag ételek . és kedves ,gyors kiszolgálás, A hangulat varázslatos, teraszon a Tisza partján. A mosdó tiszta, kellemes a környezet. Először egy óra hajózás a Bodrogon, azt is ajánlom. Mi nem csalódtunk ,Ha erre...
Egy szabadtéri rendezvényen voltunk, amikor jött a vihar. Úgyis szerettünk volna enni valamit, ezért a csárdába menekültünk. A teraszon teltház volt, de ott szerettünk volna leülni. Egy pincér hölgy kedvesen a segítségünkre sietett, a benti részen leültetett, és azt mondta, szól ha felszabadult...