Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Krumplis Csárda!

Bonchidai Csárda TokajBonchidai Csárda Tokaj a térképen

Átlagos 2016. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. október 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hogy miért? Mert az ételek 80-90%-ához ez a köret, annak is a nagyrésze hasábburgonya! Állítólag ez Tokaj éttermei közül a zászlóshajó! Szerintem messze van ez attól!
Egy nagyobb baráti csoporttal érkeztünk ide vacsorázni, de nekem nem igazán áll szándékomban ide visszatérni!
Jómagam Hácsa halászlét kértem, roston fogasfilével, köretnek zöldségköretet desszertnek somlói galuskát!
A halászlé jó részét otthagytam, mert sima lé volt az egész lehet, hogy csak halászlékocka volt benne nem tudom, ízre és kinézetre sem tettszett! Minősítése gyenge!
A roston fogasfilével melyet görögsalátával kértem (a pincér legnagyobb megdöbbenésére) közepesen voltam elégedett, mert olajban kisütve nem roston a roston! A saláta bizonyos részeinek, volt egy kis kesernyés íze!
A somlói az határozottan jó volt!
A nejem által fogyasztott roston csirke pedig olyan volt mintha azt főztek vagy párolták volna! Ő azt mondta jó volt, de nem ezt kérte!
A kiszolgálás az baromi gyenge, közel 30-an voltunk, de nem igazán törődtek velünk, az ételrendelést kb egy órával a megérkezésünk után vették fel! Összecserélték, hogy ki mit rendelté, és a fizetésnél egy egyszerű papírfecnin számoltak és azt tették eléd mint számla/nyugta! Kértük, hogy kapcsolják már fel a villanyt közölték velünk száj húzgálva, hogy kivannak égve az izzók! Egy hatágú csillárból kettő világit az is vagy 15-20 wattos!
Ár érték? 2300 helyet 2800-zal számolta a fogast!
Tisztaság? Ragad a kosztól a mosdó ajtó, koszos pókháló lóg a falról és a csillárról! Koszos dzsuvás konyhaablak és a szúnyogháló ami ki is van szakadva!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (21)
Bonchidai Csárda Tokaj - Külső képBonchidai Csárda Tokaj - Külső képBonchidai Csárda Tokaj - Külső képBonchidai Csárda Tokaj - Külső képBonchidai Csárda Tokaj - Külső képBonchidai Csárda Tokaj - Külső képBonchidai Csárda Tokaj - BelsőBonchidai Csárda Tokaj - Étel/italBonchidai Csárda Tokaj - Étel/italBonchidai Csárda Tokaj - Étel/italBonchidai Csárda Tokaj - MosdóBonchidai Csárda Tokaj - Étel/italBonchidai Csárda Tokaj - EgyébBonchidai Csárda Tokaj - BelsőBonchidai Csárda Tokaj - Étel/italBonchidai Csárda Tokaj - Külső képBonchidai Csárda Tokaj - EgyébBonchidai Csárda Tokaj - Étel/italBonchidai Csárda Tokaj - Külső képBonchidai Csárda Tokaj - BelsőBonchidai Csárda Tokaj - Külső kép

Bonchidai Csárda további értékelései

2022.09.13a párjával
Tokaj és a térség egy különleges élményt adó hely. Először jártunk itt. Finom nagy adag ételek . és kedves ,gyors kiszolgálás, A hangulat varázslatos, teraszon a Tisza partján. A mosdó tiszta, kellemes a környezet. Először egy óra hajózás a Bodrogon, azt is ajánlom. Mi nem csalódtunk ,Ha erre...
2022.09.08barátokkal
Átlagos
Egy szabadtéri rendezvényen voltunk, amikor jött a vihar. Úgyis szerettünk volna enni valamit, ezért a csárdába menekültünk. A teraszon teltház volt, de ott szerettünk volna leülni. Egy pincér hölgy kedvesen a segítségünkre sietett, a benti részen leültetett, és azt mondta, szól ha felszabadult...
2022.08.30barátokkal
Kiváló
Hétvégén voltunk először a csárdában. Telt ház volt, de sikerül egy üres asztalt a kerthelyiségben találnunk. A kerthelyiség a Tisza partra néz, nagyon hangulatos. A harcsahalászlé fenséges volt és a desszertnek elfogyasztott palacsinta úgyszintén. Ajánlom mindenkinek!
Népszerű szállások a környéken
gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2026.01.31-ig
gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal
Kérd ajánlatunkat!
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
74.715 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kamilla Balmazújváros - Senior nyugdíjas csomag hétközben
Senior nyugdíjas csomag hétközben
2024.06.21-ig
Hotel Kamilla Balmazújváros
137.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval