Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meggysör és panoráma

Halászkert Étterem VácHalászkert Étterem Vác a térképen

Átlagos 2018. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. október 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ebédünk két erősségét emeltem ki a címben. A sétány őszi színekben pompázik, jól esik üldögélni az étterem teraszán. Meg is fizettetik a látványt, az ételek árát nem indokolja a minőség.
A párom filézett harcsából készült halászlét eszik, szerinte ponty is akadt benne. Én dorozsmai harcsát kérek túrós tésztával. A hal jó, a ragu jellegtelen, elbírt volna kicsivel több fűszert. A tészta viszont elázott, túlfőtt, ami egy kültelki kifőzdében is szégyen.
Két kedves, fiatal pincérnő dolgozik össze, felváltva jönnek az asztalhoz, veszik fel a rendelést, hozzák az ételt, italt, a számlát. A végén kérdezi az egyik, meg voltunk-e elégedve. A férjem gyanújára, miszerint a halászlé vegyes halból készült, azt mondja, lehet. (???) A tányér szélén sorakozó szálkák láttán csak hümmög, az én tányéromon maradt nagy kupac tésztára olyan szomorúan néz, hogy megsajnálom.
Sört iszunk az ebédhez, a párom egy korsó Sopronit, én egy pohár belga meggysört. A számlában ez utóbbiból is egy korsó szerepel. Nem egy nagy tétel, de ez már a sokadik bosszantó apróság. Szóvá tesszük, a hölgy állítja, hogy korsó volt az is. Mutatom a csinos 2,5 decis poharat, ez meggyőzi. Kérdezi, elég-e, ha kézzel javítja a számlát, levonja a különbözetet. Persze, hogy elég. A borravaló sajna elmarad.
A szomszéd asztalnál dicsérik a bélszínt, kifelé menet pedig nagyon guszta göngyölt húst látunk egy vendég tányérján. Lehet, hogy nem halételt kellett volna választanunk a Halászkertben?
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (5)
Halászkert Étterem Vác - Külső képHalászkert Étterem Vác - Külső képHalászkert Étterem Vác - Étel/italHalászkert Étterem Vác - Étel/italHalászkert Étterem Vác - Étel/ital

Halászkert Étterem további értékelései

2024.03.09barátokkal
Átlagos
Nem azt kaptam amit kértem. Brassóit rendeltem, az összeállítás a következő volt. Sült burgonya tetejére 2x átpirított hús rászórva, mely kemény volt. Semmi szósz nem volt alatta. Ezt nem nevezném brassóinak. Jeleztem a pincér hölgynek miután megkérdezte, hogy ízlett? Nem reagált rá. Na, ezt az...
2024.02.24csoporttal
Gyenge
Nem voltam megelégedve, az étel langyos és a köret mirelit volt, ami meglepő hiszen az árából nem ezt gondoltam volna. A mosdó sem volt megfelelő állapotban. Viszonylag széles választék és gyors kedves kiszolgálás.
2023.03.23a párjával
Szörnyű
Senkinek sem ajánlom a helyet. A vezetőség, főleg az üzletvezető nem tudja hogy miről is szól a vendéglátás. Külső terasz volt, mi oda szerettünk volna beülni. Megkérdeztük az üzletvezetőt hogy bennt bőven fogyasztanánk amíg lesz egy szabad asztal de hátat fordított és elküldött minket... Üzleti...
Népszerű szállások a környéken
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval