Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az elefántos kék ház

Kiss Delikát VácKiss Delikát Vác a térképen

Kiváló 2017. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 18.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vác főterének egyik emblematikus épülete, melynek élénk kék színe annyira elüt a többi szomszádos házétól, hogy azonnal kiszúrtam. A bejárati ajót felett egy kis elefánt szobor figyeli az érkezőket, sajnos nem ismerem a történetét, elfelejtettem megkérdezni. Bent egy idősebb hölgy van a pultban, aki jókedvűen köszöntötte a vásárlókat, többen visszajáró törzsvendégek voltak. A belső berendezés kellemes, vintage hatású, van egy fehérre festett faragott pad, amire le lehet ülni, egyébként elég szűkös a hely.
Mindenféle friss péksütik kaphatóak: diós és mákos búr kifli, túrós táska, kakaós csiga, lekváros bukta, szilvás papucs, sajtos pogácsa. Nagy örömömre árusítanak Stühmer termékeket, az ő édességeiket nagyon szeretem, ezekből vettem pár darabot (1265 Ft-ot fizettem összesen). Árban is egész korrekt, Pesten sok helyen durván túlárazzák az amúgy is prémium kategóriás - tehát nem olcsó - csokoládéikat, bonbonjaikat.
Ha ugyanaz az alkalmazott (taljdonos?) volt a Delikátban, mint a 2016-os értékelésnél, akkor határozottan fejlődik, mert engem szinte bátorított, hogy fotózzak csak nyugodtan mindenről.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Kiss Delikát Vác - Külső képKiss Delikát Vác - Külső képKiss Delikát Vác - Külső képKiss Delikát Vác - Külső képKiss Delikát Vác - Étel/italKiss Delikát Vác - Étel/italKiss Delikát Vác - Belső

Kiss Delikát további értékelései

2016.12.05egyedül
A Kis Delikát sok igényes terméket kínál, zömmel a kézműves vonalról. Van a beltérben egy esztétikus pad is, melyre az ember leülhet, ha netán helyben fogyasztana valamit. Egy kakaós csigát kértem, ami nem volt rossz. Kérdeztem, hogy fotózni lehet, a jobb helyeken szokásos...
Népszerű szállások a környéken
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval