Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Piaci hangulat

Váczi Lángos VácVáczi Lángos Vác a térképen

2017. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A váci piac a város szívében fekszik, csendes, kulturált, befogadható léptékű. A piacokra oly jellemző vendéglátó egységeket találunk itt: a borozó és a lacikonyhás mellett a lángosos is helyet kapott. Retró hangulatú hely, az ablakba kell behajolni és rendelni, majd előtte a zöldre festett - már megkopott - könyöklőnél lehet talponállózni. Vannak asztalok is előrébb, de azok vizesek az előző éjszakai esőzés miatt. Hihetetlen árakkal találkozunk itt. Lángoson kívül palacsinta és fánk is kapható.
A sima lángos 250 Ft.
Egy fánkot kértem, ami mindössze 120 Ft-ba került, a lekvár +20 Ft-ba kerül hozzá. Túrófánkot is sütnek. A fánk már hideg volt, de állagra jó, friss, elég nagy méretű, a tenyeremben nem fért volna el. Mellé stílszerűen "napközis" teát kértem, ami viszont forró volt. Cukros és citromos, ahogy gyerekkorunkból is emlékszünk rá.
Evés-ivás közben a Győzelemről nevezett Szűz Mária Plébániatemplom (ismertebb nevén: a Ferhérek temploma) tornyának képében gyönyörködhetünk.
Jól indul a nap!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (7)
Váczi Lángos Vác - Étlap/itallapVáczi Lángos Vác - Külső képVáczi Lángos Vác - Külső képVáczi Lángos Vác - Étel/italVáczi Lángos Vác - Étel/italVáczi Lángos Vác - Külső képVáczi Lángos Vác - Egyéb

Váczi Lángos további értékelései

2016.12.05barátokkal
A piaci étkezés kultuszának az ínyenc társadalom életébe való visszavitele leginkább Bíró Lajoshoz köthető. Jómagam mindig is kedvelem ezt a műfajt, de mióta elolvastam Bíró Lajos idevágó interjúit és voltam a Séf utcájában meg a Buja Disznókban, még nagyobb kedvvel eszem piacokon. Természetes...
Népszerű szállások a környéken
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval