bimo89: 4 nap Velencén - Hotel Juventus Velence

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Hotel Juventus Velence értékelése
4. helyezett a 9 velencei szállás közül

Értékelést írta:
16 szállásértékelés 17 városban járt
10 étteremértékelés 5 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

4 nap Velencén

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal foglaltunk szobát 4 nap 3 éjre reggelivel. Barátaink később csatlakoztak hozzánk, így baráti társasággal voltunk. Hamarabb érkeztünk meg a szálláshelyre mint délután 2 óra, a csomagjainkat a recepción leadhattuk, de nem tudtuk hamarabb elfoglalni a szobát. A takarítás azért hagyott némi kívánni valót...A bútorok leportalanítása nem történt meg. A szoba igazi retró hangulatot áraszt. Régies a bútorzat, pici tv, a redőny se fel,se le nem ment, a szúnyogháló lyukas, sötétítő függöny meg nem ott volt ahol lennie kellett volna. Szóval akit zavar a fény vigyen inkább szemfedőt. Az ágy nyikorog. A wc ülőke el volt törve, ahogy a mosdócsap is meg volt repedve. Klíma nincs. A szoba bennem kórház érzetet keltett a sok fehér színnel, nem csak a fal hanem a bútorok is. A reggeli svédasztalos,de elég gyér a felhozatal (szinte semmi péksütemény) és a minősége is némelynek. A narancsital vizezett volt. Az ételek feltöltése lassan ment. Kicsit egyhangú is volt.Az elhelyezkedése kíváló a hotelnak, egyből ott van a Velencei-tó. Szolgáltatásként van benti medence, kb. 23-26 fokosnak van kiírva, több biztos nem is volt a hőfoka. Egy jakuzzi és egy szauna is. Mindkettő bekapcsolását kérni kell. Ami csurom vizesen nem olyan jó móka. Viszont pozitív még hogy ingyen lehet csocsózni és billiárdozni is, valamint az asztalitenisz is fedett helyen található. Igazából nem tudom eldönteni,hogy ajánljam-e vagy sem, mert ahhoz képest hogy vízparti jó pár szolgáltatással, ár-érték arányban nem is annyira iszonyatosan drága. Viszont jártam már több 3 csillagos szálláshelyen is és azért volt köztük jobb is mint a Juventus Hotel. Ha egy kicsit újítanának a szobákon akkor nem nagyon lehetne belekötni.

Ennyire tetszett: Átlagos
Személyzet:
Tisztaság: Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem (szoba): Gyenge
Szolgáltatások:
Étkezés: Átlagos
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni bimo89 felhasználót?    Igen

Cím
2481 Velence
Kiss köz 6.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2018. július 12.
Óriásit csalódtam a 3 csillagos hotelben!!! Ahogy már előttem is jelezték, a medencevíz, a jakuzzi hideg volt, a szoba koszos, a lepedőm szakadt, és megkockáztatom, hogy nálam is volt ágyi poloska!!! Az ablakon a redőny rossz volt, így a kis tetőtéri szoba nagyon meleg, a recepciós hölgy-az egyik...