bimo89 étterem értékelései

Értékelései
17
19
10
7
3
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bimo89 értékeléseit!

Olvasd el bimo89 étterem értékeléseit!

Korrekt étterem -

Nimród Vendéglő Győr

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 19.
Párommal jöttünk el ide, az interneten néztük ki, jó értékeléseket kapott, ezért is próbáltuk meg, és szerencsére az előzetes várakozásokat hozta. Főútvonal mellett található, de a dús növényzetnek (tujáknak) köszönhetően nem látnak a kíváncsi tekintetek. A kiülős,teraszos rész is teli növényekkel, mi kint ültünk, a beltért nem láttuk.
Megosztom
Az igazi rablás iskolapéldája -

Terazza Bistro-Bar Sümeg

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 15.
Sajnos én nem tudok olyan jó véleményt írni a helyről,mint az előttem szólók. . . Nehezen lehet feljutni ide. Az tény,hogy gyönyörű a kilátás, szép a kertje,meg a bisztro belseje is. A kiszolgálás gyors, a kiszolgáló hölgy kedves volt, de sajnos nem tudja feledtetni az ellenérzést bennem és a páromban.
Megosztom
Egy picit jobbat vártam -

Hajó Étterem Győr

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 22.
Az étterem hangulata egyedi,nem megszokott az biztos. Kint a teraszról lehet látni a halakat és kacsákat. A hajóra tényleg ráférne egy kis karbantartás,valamint a víz is zavaros volt. A párom és én nyáron voltunk ott,így a teraszon ettünk. Hétköznap volt,így volt hely is,de folyamatosan jönnek-mennek ott az emberek,szóval nem biztos,hogy árt ha az ember előre foglal egy asztalt.
Megosztom
Nem a legjobb,nem is a legrosszabb -

Zöld Elefánt Étterem Győr

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 20.
Párommal úgy gondoltuk,hogy benézünk. Régebben ő járt már itt. Nem volt róla rossz véleménnyel,ezért is mentünk ide. Amikor betértünk hamar odajött hozzánk a pincérhölgy. Normális hangnem, de nem éreztem tolakodónak. Árban mondhatom,hogy nem horribilis árakkal dolgoznak, megfizethető. Volt egy kis incidens: felcserélték a kettőnk köretét.
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 18.
Ez az étterem szintén nem nyerte el a tetszésünket Siófokon. (Volt amelyik igen. ) Párommal tavaly augusztusban voltunk itt, de mind a ketten megjegyeztük,hogy nem lesz a kedvenc helye egyikünknek sem,és kihagyjuk ha Siófokra tévedünk majd. A kiszolgálás tényleg csapnivaló.
Megosztom
Minőségi gyorsétterem -

Mustafa Gyros Siófok

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 18.
Az Aranyparton való sétálgatáskor tévedtünk be ide párommal,és szerencsére jól döntöttünk. Gyrost rendeltünk. A mérete és íze tökéletesen megfelelt mindkettőnknek. A rendelés felvétele és a kiszolgálás is gördülékenyen és gyorsan ment. Nem utolsó sorban a fizetéssel sem volt semmilyen probléma, árban abszolút reális. Másoknak is nyugodt szívvel ajánlom.
Megosztom
A vendéglátás alsófoka -

Colorado Steak House Siófok

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 18.
Sajnos én is hasonló véleménnyel vagyok a helyről mint az előttem hozzászólók. Rettenetesen drága (bár mivel Siófokról beszélünk, nyáron voltunk, a sétányon van, nem is csoda) volt a főételek nagy része, így a hamburgerek mellett döntöttünk. Amik adagra még nem is voltak kicsik. De a kiszolgálás(? ) szó szerintem nem létezik az ottani dolgozók szótárában.
Megosztom
2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 18.
Tavaly nyáron jártam itt párommal. Egy kicsit messzebb van a strandtól,de pont emiatt sokkal nyugodtabb,csendesebb a hely. Szép a kert, tele van virágokkal. Mi kint a teraszon ültünk le. Az ételválaszték pont megfelelő volt. A kiszolgálás nem volt tolakodó, kedvesek voltak és gyorsak. Mind a ketten főételt rendeltünk körettel és savanyúsággal meg egy kis üdítővel.
Megosztom
nem nagy szám -

Tio Pepe Étterem Győr

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 18.
Eléggé eldugott helyen van (amúgy pont mellette egy fogklinika van :P ) Kívülről nem annyira bizalomgerjesztő,de belül már jobb a helyzet. A felszolgálás egy kicsit lassú volt,pláne ahhoz képest,hogy csak ketten voltunk az étteremben. Az ételeket jó néhány helyen csak spanyolul írták ki,így azt sem tudtuk,hogy mi az.
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 19.
Nagyon finom és óriási adagú ételek baráti áron és a személyzet is kedves és gyors. Levessel (amit magad szedhetsz a tányérba), a főétel körettel plusz üdítő 1500 Ft-ból kijön. Tiszta étterem,sokan is voltak, ami számomra azt jelenti,hogy mások is meg vannak vele elégedve. Mindenben a maximális pontszámot adom a helynek. Szívből ajánlom,ide érdemes betérni!
Megosztom


TérképX