Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A konyhán kívűl minden 4*os

Velence Resort & Spa VelenceVelence Resort & Spa Velence a térképen

2016. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. június 21.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ami adott és nagyon jó: a hely...ott van a tó partján, jót lehet sétálni, gyerekeknek játszótér van kint, van hely napozni.
Sok mendencéje van, bár az nem tetszett, hogy az élményelemek nem mentek folyamatosan, vagy legalább is nem elég gyakran. Hétvégén, amikor sok külsős volt és nagyobb volt a tömeg, oda se fértünk az élményelemekhez. Ezt valahogy nem engedném meg, vagy korlátoznám, mert a szállóvendégek ezért (is) fizetnek jórészt.
Ami nagyon nem tetszett: az ételválaszték. Hiába jeleztem előre a megrendelésnél, hogy milyen "allergénmentes" ételt szeretnénk, majd a megérkezéskor a recin ismételten, mégis korlátozottan tudtam valamit is enni. A recin annyit mondtak, hogy majd a konyhán szóljak, de mindig van ilyen ételük. Hát ja, csak részigazság volt....mert a főételek vagy tejmentesek, vagy gluténmentesek voltak...de hogy mindkettő? Ja, és hogy valami esetleg cukormentes legyen? max a savanyúság vagy a gyümölcs :)
Szóval külön kellett kérnem ilyen ételt, mert a legtöbb minden tejtermékes volt...ami meg nem, az meg gluténes....és mondanom sem kell, desszertben ilyen egyáltalán nem volt...első nap így ki is kellett hagynom. Az egyik kedves pincér mellett szóljon, hogy másnapra viszont csináltatott nekem való desszertet, ami szép volt...azt kétlem ugyan, hogy teljes mértékben tejmentes, mert tele volt krémmel és azt mondta, hogy növényi alapú tejszínhabból van...na, ha megnézzük a Hulala összetevőit, (amit elvileg növényinek árulnak), ott van kiemelve, hogy tejfehérje...szóval nem tudom a mai napig, mit kaptam végül...
Azért az komoly, hogy ez a pincér hozta ki nekem, míg egy másiktól kértem, hogy ilyen desszertet szeretnék, nem hozta ki, szerintem azt hitte, más vagyok...szóval ha rajtam kívűl valaki még aznap minden allergénmentes desszertet akart enni, nem tudott....
A reggelinél a rántotta gyanúsan folyékony és fura állagú volt..."elvileg tejmentes" volt kiírva...rákérdeztem, majd "bocsi, elírtuk, van benne tej"-jel kicserélték a papírját...ezek után meg lehet bízni a többi kiírásban? nem tudom.
szóval a mai allergikus világra nincsenek még egyáltalán felkészülve....de sajnos eddig egyetlen hotelben voltam belföldön úgy, hogy tényleg mindent tudtam enni, láttam, mi miből van, mi az allergén....ezen téren minden hotel, a 4*-osok is fejlődhetnek.
A tisztaság azért tragikus, mert tele van madárk...val a legtöbb erkély. Nálunk ott volt a fészek, mondanom sem kell, hogy a fal és az erkélypadló elég csúnya volt a k...-tól. A gyereket ki sem engedtem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Velence Resort & Spa további értékelései

2021.12.24a párjával
A szálloda csodaszép helyen található, a szobából a Velencei-tó látványa meseszép Az étterem kínálata és a szállás tisztasága javítható lenne.
2021.09.07gyerekekkel
Kiváló
Ez a hely a kisgyerekes családoknak a legideálisabb szállodája. Kiváló ételek, luxus körülmények, remek wellness.
2020.10.13a párjával
Átlagos
Mondhatnám, számomra csalódás volt. Maga a szálloda kívülről és a recepciós rész impozáns. Mi a főépületben kaptunk szobát, az első emeleten. Én úgy gondolom, hogy egy 4 csillagos szállodában, ne legyen a szobák falánál a folyosón, málló festék, salétrom. Elviselhetetlenül kényelmetlen, és...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hanga-lak Velence - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hanga-lak Velence
58.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval