A hely nagyon "trendi" első látásra: 3-ból 2 pincér chatel munka közben, bár őket felszolgálóknak hívnám: rendelés felvesz, étel kivisz-fizettet. Egyszer sem kérdezték meg, hogy mindent rendben találtunk-e, innánk-e még vmit, vagy hogy mi a csudáért nem fogy a forralt bor (íztelen, talán túlmelegített, alkoholban gyenge lé).
Egy vegyes tálat kértünk 2 főre, a paprika a mexikói éttermekben megszokottakhoz képest nem (sütőben) sült volt, hanem pirított, túlságosan sok hagymával. Én hiányoltam a frissességet, roppanósságot, a darált húsos étel is "fáradt" volt. Sajnos nem leszünk itt sem törzsvendégek :-(
9751Vép, Kassai út 73.
06 94 543 038
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték gyerekmenü napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség zártkörű rendezvény lehetősége